Horoscop săptămânal 20-26 martie 2023, realizat de Neti Sandu. Zodia pentru care se rezolvă multe lucruri

Se rezolvă multe lucruri, printre care şi cu banii, c-o să-i luaţi şi-o să vă achitaţi de toate obligaţiile, şi poate vă puneţi şi casa la punct.

Horoscop săptămânal 20-26 martie 2023 – Taur

Vi se oferă ceva nou de lucru, poate fi şi în particular şi să vă placă, să puneţi mult suflet că vreţi să le demonstraţi tuturor că sunteţi cei mai buni

Horoscop săptămânal 20-26 martie 2023 – Gemeni

O sa va fie poate mai greu sa distingeţi adevărul de minciuna dac-o s-aveţi o discutie în patru ochi cu fiinţa iubita, dar lăsaţi problema la macerat si va parvine răspunsul.

Horoscop săptămânal 20-26 martie 2023 – Rac

E posibil să vă lansaţi într-o nouă aventură profesională şi să găsiţi mediul propice, să daţi şi de sponsori care să investească, să vă descurcaţi frumos.

Horoscop săptămânal 20-26 martie 2023 – Leu
E posibil să vă lansaţi într-o nouă aventură profesională şi să găsiţi mediul propice, să daţi şi de sponsori care să investească, să vă descurcaţi frumos.

Horoscop săptămânal 20-26 martie 2023 – Leu

Vă puteţi asocia cu nişte oameni ca să lucraţi la ceva care vă place şi o să vă aducă şi succes, că vă puteţi ocupa de mai multe treburi odată.

Horoscop săptămânal 20-26 martie 2023 – Balanță

E cineva care vrea să fiţi împreună şi or să dispară acele bariere care v-au ţinut departe de această persoană şi să vă adunaţi resursele ca să faceţi casă bună împreună.

Horoscop săptămânal 20-26 martie 2023 – Scorpion

Se poate să primiţi o confirmare, c-aţi luat un examen, vi s-a aprobat un credit, accesul la un nivel superior, o funcţie, poate.

Horoscop săptămânal 20-26 martie 2023 – Săgetător

Vine şi momentul vostru de glorie, fiţi receptivi la nou la ce se întâmplă, că ar fi păcat să rataţi şansa de a vă face cunoscute calităţile, deloc puţine.

Horoscop săptămânal 20-26 martie 2023 – Capricorn

O să începeţi proiecte noi, faceţi rost de bani în plus şi o să vă bucuraţi de succes, că daţi dovadă de entuziasm şi de pricepere, sunteţi buni profesionişti.

Horoscop săptămânal 20-26 martie 2023 – Vărsător

Se anunţa reuşite, şi o să fie o upgradare pe mai multe planuri – totul e să vă propuneţi cât mai multe obiective şi să vă ţineţi de treaba până la capăt.

Horoscop săptămânal 20-26 martie 2023 – Pești

O să primiţi banii pe care i-aţi cerut unei bănci, se mai poate să vi se restituie acei bani împrumutaţi cuiva şi să vă descurcaţi mai bine cu banii, în perioada asta.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata