Horoscop zilnic, 6 ianuarie 2023. Nu lasati greutatea trecutului sa afecteze prezentul

Merita sa te gandesti mai mult la sentimentele tale, sa impartasesti ganduri cu ceilalti.

Berbec

Banii pot fi de un bun ajutor, dar te fac fericit, Berbec? Aceasta este o intrebare importanta pe care sa ti-o pui la inceputul anului. Tine minte, Universul nu te cheama pentru schimbari radicale care te costa linistea sufleteasca si creeaza tulburari interioare. Stelele iti amintesc ca sta in puterea ta sa creezi o viata care sa aduca satisfactii emotionale, creative si financiare. Sfat: Nu recurge la schimbari drastice.

Taur

Taur, nu esti doar o „parte” a ceva, esti o singura creatie. Astazi, Universul cere sa distruga barierele dintre sacru si obisnuit, dintre tine si restul existentei. Simtiti interconectarea a tot ce este in aceasta lume. Amintiti-va de alchimia divina a unitatii. Vedeti-va reflectarea nu numai in alti oameni, ci si in copaci si pasari. Sfat: Deveniti una cu lumea din jurul vostru.

Gemeni

Uneori viata ne trateaza asa cum ar face un amant bland. In alte cazuri, mediul zguduie foarte mult lumea noastra interioara, ridica dramatic valurile si distruge toate iluziile. Gemeni, acesta din urma este ceea ce probabil vei fi martor astazi. In loc sa apasati butonul de panica, respirati adanc. Prinde-te in clipa si fii constient de ceea ce nu se mai potriveste cu calea ta. Invechitul ar trebui alungat. Crede ca ceea ce incerci sa creezi pentru tine este o realitate cu totul noua. Sfat: Arunca vechiul.

Rac

Inceputul anului te gaseste in pragul renasterii, Rac. Sa stiti ca durerea este, de asemenea, sacra, la fel ca tot ceea ce scoate la suprafata. Folositi acest lucru ca o oportunitate de a renunta la un script invechit si de a scrie unul nou pentru dvs. Universul crede ca versiunea ta, care este pe cale sa sparga din cenusa vechiului, este si vesela si de neoprit! Stelele iti amintesc ca practica iertarii te va ajuta sa mergi mai departe in calatoria ta spre lumina. Sfat: creeaza o noua versiune a ta.

Leu

Este mai usor sa ascunzi totul sub covor, sa ignori in mod deliberat ce nu merge bine. Dar in loc sa privesti in tacere ce se intampla, trebuie sa vorbesti mai tare. Vorbeste pentru tine si pentru cei dragi. Acest act de revolutie poate sau nu sa fie bine primit de cei de la putere si asta e in regula. Sfat: Nu va fie teama sa va faceti cunoscut.

Fecioara

In tot acest timp, Universul ti-a dat semne. Dar ai vazut doar ceea ce ai vrut sa vezi. Este timpul sa-ti dai jos ochelarii si sa vezi situatia asa cum este si sa nu mai accepti mai putin decat meriti. Universul iti reaminteste ca nevoile tale sunt reale si merita sa fie satisfacute. Sfat: Imbratiseaza realitatea.

Balanta

Nu mai esti interesat sa joci, Balanta. Nu mai esti interesat sa „mergi cu fluxul” sau sa mergi dupa cineva care joaca in mod clar o carte indisponibila emotional. Vrei claritate si o vrei acum. Daca asta necesita sa ai anumite conversatii incomode, atunci asa sa fie. Pe taramul carierei tale, Universul iti cere sa nu te mai subestimezi. Nu lasa frica de unde urmeaza viata ta sa fie motivul deciziei tale. Meriti dragoste, abundenta, bucurie si libertate si o meriti acum. Sfat: Nu te mai subestima.

Scorpion

Acum nu este momentul sa joci cartea „instrainare si mister”, Scorpion. Ai incredere ca capacitatea ta de a te exprima cat mai deplin posibil va deschide un portal catre o intimitate mai profunda. Pentru unii dintre voi, angajamentul poate fi un subiect important. Nu lasa frica de respingere sau greutatea trecutului tau sa te impiedice sa exprimi ceea ce iti doresti. Meriti sa fii iubit pentru ceea ce esti si meriti asta acum. Sfat: Nu lasati greutatea trecutului sa afecteze prezentul.

Sagetator

Nu va faceti griji daca nu sunteti acolo unde doriti sa fiti, Sagetatori. Ai destul timp sa ajungi acolo si calatoria ta spre maretie tocmai a inceput. Astazi Universul iti aduce in atentie si zicala: „Cand elevul este pregatit, va aparea profesorul”. Este timpul sa treci de nivel.

Capricorn

Te afli in punctul in care iti dai seama ca a face aceleasi lucruri in acelasi mod in care ai facut-o va duce la rezultate standard. Deci vrei sa incepi o revolutie interna. Vrei sa zdruncinati echipa. Capricorni, amintiti-va ca oamenii din jurul vostru pot fi sau nu de acord cu schimbarile propuse si asta e in regula. Fa-ti prieteni cu tact ca mod de viata. Sfat: este timpul pentru o revolutie interioara si exterioara.

Varsator

Noul an aduce cu el o reamintire ca esti creatorul realitatii tale. Deci, alegeti-va in mod constient. In acelasi timp, daca te trezesti martor la un comportament neetic, vorbeste. Protejeaza-te pe tine si pe cei dragi. Universul iti aminteste ca ai fost trimis aici cu un motiv. Sfat: Fa-ti alegerea in mod constient.

Pesti

Pentru tine, Pesti, tot ce se intampla este despre dragoste, pasiune si senzualitate. Aparitia noului an iti reaprinde focul interior si te ajuta sa te conectezi cu ceilalti ca niciodata. Exprimati ceea ce doriti sa creati in ciuda fricii de respingere. Universul va cheama sa schimbati aceasta paradigma si sa rescrieti naratiunea. Sfat: Luati initiativa.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata