https://romaniinostri.ro/wp-content/uploads/2018/09/Dou-surori-identice-se-privesc-n-ochi-pentru-prima-dat-apoi-au-o-conversaie-adorabil-Lucruri-Interesante.mp4

Elefanții sunt cunoscuți pentru faptul că sunt mari. Aceștia nu sunt doar mari, sunt imenși! Dar, de cele mai multe ori uităm, sau nu realizăm, că aceste animale sunt incredibil de inteligente. Dintre toate animalele de pământ, au cel mai mare creier. Inteligența lor merge atât de departe încât pot identifica limbi, pot folosi unelte și dau dovadă de empatie. Într-un studiu efectuat pe elefanții asiatici, s-a observat că un elefant poate să aline un alt elefant care are probleme.

Alinarea lor este aproape umană

Acest comportament include atât contactul fizic, ca mângâieri reciproce pe care le fac folosindu-se de trompe, dar și prin sunete vocale, ca semnale care denotă că sunt acolo unul pentru celălalt. Totuși, aceste gesturi nu sunt limitate doar la alți elefanți. Minunații giganți gentili sunt extrem de loiali și de dedicați și le pasă foarte tare de oamenii care le-au atins viețile, așa cum putem vedea și în imaginile de mai jos care ne încălzesc inimile!

Trebuie să recunoaștem că am urmărit fiecare secundă cu inima la gură, și, în timp ce acești bărbați doar glumesc, ceea ce este cel mai important este că imaginile demonstrează că un elefant nu este doar mare și neîndemânatic, ci mult mai mult de atât. Au inimi enorme și la propriu și la figurat și sunt capabili să dăruiască dragoste necondiționată.

Thongsri este un elefant în vârstă de 17 ani care locuiește în Chiang Mai, Tailanda. Aceasta a fost îngrijită de mulți ani de bărbatul care a urmărit-o crescând. Se cunosc foarte bine, iar toți oamenii din jurul ei o iubesc și o respectă, dar un îngrijitor în special a vrut să joace un mic joc. Cei doi bărbați care țipă au vrut să vadă care va fi reacția ei atunci când îngrijitorul ei preferat este atacat. Tot ce putem vedea din aceste imagini este cât de loial este un elefant cu adevărat.

Atacul a fost plănuit

Cei doi bărbați au plănuit un atac în care bărbatul era aruncat la pământ. Acesta se împiedică, încercând să se retragă, dar pare că are probleme. Imediat, Tongsri care nu era în raza camerei de filmat, apare și îl vede pe omul ei preferat la pământ, fără de apărare. Scoate un sunet de trompetă puternic, ca și cum ar plânge, își mișcă urechile și începe să se miște în cerc în jurul lui.

Labele ei sunt îndoite, încercând să se apropie cât mai tare de pământ pentru a crea un spațiu protectiv în care acesta să se simtă în siguranță. Thongsri rămâne în jurul omul ei pentru a se asigura că acesta este nevătămat. A fost foarte îngrijorată și speriată și s-a temut de faptul că acesta s-ar putea afla într-o situație foarte periculoasă.

Aceasta a apărut în doar câteva secunde, pregătită de acțiune, orice ar fi însemnat asta. Imaginile sunt dovada vie că elefanții sunt absolut remarcabili și că le pasă foarte tare de ceea ce se petrece în jurul lor, mai ales dacă asta are legătură cu oamenii lor preferați.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata