https://romaniinostri.ro/wp-content/uploads/2018/09/httpswwwlucruriinteresanterowp-contentuploads201809multe-online-video-cuttercom_mp4.mp4

Femeile care îşi pun baza în aspectul fizic pentru a atrage atenţia bărbaţilor ar trebui să ştie că frumuseţea exterioară păleşte în faţa altor calităţi care fac cu adevărat o femeie atrăgătoare. În continuare, vă prezentăm o serie de caracteristici de care sunt atraşi bărbaţii la o femeie.

Încrederea în sine Marele poet german Goethe spunea că cei care se consideră atrăgători devin atractivi şi în ochii celorlalţi, lucru susţinut şi de unul dintre sex-simbolurile anilor ‘50, actriţa italiană Sophia Loren, care spunea că „nimic nu face o femeie mai frumoasă decât încrederea ei că este frumoasă.“ O femeie care se simte împăcată cu înfăţişarea ei are mult mai multe şanse să devină populară în rândul sexului opus decât o femeie frumoasă care se agită de fiecare dată când îi apare un mic coş pe nas. Femeile care au încredere în ele nu sunt niciodată critice cu ele în public. Ele emană energie şi sexualitate, lucruri pe care bărbaţii le apreciază, arată Bright Side.
Feminitatea şi fragilitatea Bărbaţii tind să prefere feminitatea şi fetele care par neajutorate, cele care îl lasă pe bărbat să fie bărbat. Să câştige afecţiunea unei femei, să aibă grijă de ea şi să îi răspundă apelului de ajutor sunt lucrurile care îi fac pe bărbaţi să se simtă în elementul lor şi să se simtă puternici. Însă lucrurile nu trebuie duse în cealaltă extremă, pentru că nevoia de ajutor exagerată şi falsă va reuşi să-l irite pe bărbatul de lângă tine.
Bunătatea Bunătatea şi calitatea de a fi pregătit să porţi de grijă, să preţuieşti şi să ierţi sunt lucruri care fac diferenţa între o femeie cu adevărat frumoasă şi o păpuşă frumoasă, dar lipsită de suflet. Să fii capabilă să vezi părţile bune din orice situaţie, să priveşti lumea cu ochi buni, să iubeşti şi să empatizezi sunt calităţi care te fac atrăgătoare, indiferent de felul în care arăţi. Este un lucru ştiut că pentru bărbaţii care caută o parteneră de-o viaţă, blândeţea şi bunătatea sunt calităţile care contează cel mai mult. 4. Independenţa „Nu orice femeie se naşte frumoasă, dar dacă nu ajunge să fie frumoasă la 30 de ani este pur şi simplu proastă“, spunea Coco Chanel, care cu singuranţă nu se referea la operaţiile estetice. Bărbaţii sunt în general fascinaţi de femeile ambiţioase, preferându-le în locul celor pasive şi dependente. O femeie cu adevărat atrăgătoare ştie mereu ce vrea, nu-şi pierde timpul căutând un ţap ispăşitor pentru greşelile sale, este stăpână pe viaţa ei, iar aceste lucruri o fac interesantă şi o companie plăcută.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata