https://romaniinostri.ro/wp-content/uploads/2018/10/Melodia-Despacito-interpretata-la-saxofon-de-aceasta-pustoaica-talentata-Invitatilor-le-a-placut-la-nebunie-cum-suna-Lucruri-Interesante.mp4

Un tigru de la grădina zoologică „Jaguar negru/Tigru alb” din Mexico City a reușit să uimească o lume întreagă cu afecțiunea pe care i-o poartă îngrijitorului său, potrivit Daily Mail.

Mai exact, felina Aztlan l-a salvat pe îngrijitorul său, Eduardo Serio, de atacul leopardului Dharma. Întreaga scenă a fost filmată, iar în imagini se poate vedea clar cum avântul leopardului care se îndrepta în viteză către bărbat este tăiat de tigru, care își salvează îngrijitorul.

Eduardo Serio, cel care a pus bazele fundaţiei „Black Jaguar White Tiger”, care se ocupă de îngrijirea şi protecţia felinelor, se juca cu şase leoaice când era să fie atacat de leopardul Dharma. Norocul său a fost tigrul Aztlan, care se afla în apropierea sa, în ţarc, şi care a sărit la timp înspre leopard şi l-a împins, atrăgându-i astfel atenţia îngrijitorului său, care a reuşit să se ferească la timp.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata