https://romaniinostri.ro/wp-content/uploads/2018/10/Un-salvamar-a-devenit-erou-dupa-acest-imagini-Ce-a-vazut-in-apa-printre-zeci-de-oameni-Lucruri-Interesante.mp4

Sa nu credeti cumva ca o tipa materialista poate fi identificata usor. Nu toate seamana cu cele care ies sâmbata seara la vânatoare prin cluburi. Cu aceasta categorie, jocul e, daca se poate spune asa, cinstit: vreti sa va distrati câteva zile sau saptamâni cu o tipa „tare“, stiti ca va costa si alegeti in cunostinta de cauza.

Potrivit site-ului mencity.ro, sunt insa si femei, mai putine, ce-i drept, care au facut o arta din a obtine diverse cadouri si servicii de la barbati fara a da nimic in schimb si fara a se alege cu o reputatie proasta.

E clar, când vrei sa curtezi o femeie, trebuie sa mai si bagi mâna in buzunar. Chiar daca esti mai strâns la punga, nu poti sa nu recunosti ca expresia de surpriza si incântare de pe chipul unei femei care iti place merita efortul. Si, intr-adevar, nu e corect sa astepti favoruri sexuale sau sentimentale numai pentru ca ai cheltuit niste bani. Dar nici sa fii dus cu zaharelul fix pâna ti se termina finantele nu e corect.

O materialista cu clasa nu se va holba niciodata la hainele, telefonul sau masina dumneavostra, ca „pipitele“ de club. Va va evalua in câteva fractiuni de secunda si va sti câte parale valorati. Nici sa nu va inchiputi ca va reactiona rapid la o tentativa grosolana de impresionare: a mai vazut restaurante scumpe, buchete uriase de flori si invitatii in locuri exotice.

Stie ca e cu atât mai valoroasa cu cât e mai respectata si nu-si permite sa se aleaga cu eticheta de femeie usoara. In plus, are de obicei planuri ambitioase care se traduc intr-o casatorie avantajoasa, deci reputatia trebuie sa-i fie impecabila.

Cum detectati o femeie materialista?

Nu este usor, dar, daca tineti ochii deschisi si o supuneti la câteva teste, puteti reusi. In primul rând, va tine in sah. Va refuza un sarut, va spune mereu ca nu crede ca e pregatita pentru o relatie, insa, cu toate astea, va accepta invitatiile in oras si mai si vine aratând ca o diva si parfumata innebunitor. Va refuza constant, dar are grija sa va lase si o umbra de speranta, pentru a va motiva sa alergati dupa ea. Aici se ridica primul semn de intrebare: daca nu are chef de un barbat in viata ei, de ce va tine pe jar?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata