I-a dat o palma peste fund acestei tinere, si in cateva secunde musculosul asta isi gaseste nasul:)))

Cum sa cuceresti o femeie

Sinceritatea dezarmantă
Iți amintești celebra replică a lui George Constanza din Seinfield? „Ma numesc George, sunt șomer și locuiesc cu părinții.” Dacă el a reușit, poți să reușești și tu. Ai grijă doar să vorbești cu zâmbetul pe buze. În cazul în care e oripilată, poți susține că a fost o glumă.

Cere ajutorul!
Femeile fac asta de multă vreme, așa că și tu ai putea profita de bunăvoința lor. Doar alege un domeniu în care să „ai nevoie de ajutor” și la care ele să se priceapă. Moda este unul din aceste domenii. Ai putea să o întrebi cum îți stă un tricou sau daca pantofii iți vin bine.

Alege-ți locul cu grijă!
E mult mai ușor să inițiezi o discuție cu ea dacă aveți despre ce vorbi. De aceea bărbatii timizi nu merg în cluburi sau discoteci, ci la galerii de artă de exemplu. Acolo pot sparge gheata mai ușor, pentru că au subiecte de discutat.

Adaugă un semn al întrebarii!
Dacă nu mai știi ce să spui, alege ultima fraza pe care ea a spus-o despre muncă sau despre orice alt domeniu și transform-o într-o întrebare.

Alege-ți cu grijă prietenii!
Sunt unii prieteni care te ajută să cucerești și alții care te împiedică să faci acest lucru. Cand vrei să cuceresti, e bine sa iei cu tine prieteni care sunt căsătoriți. Ei nu constituie o amenintare și ea va crede că dacă ai prieteni responsabili tot așa ești și tu.

Exerseaza!
Prima întâlnire e ca o audiție: ea iși joacă rolul, tuți-l joci pe al tau. Cu cât ești mai familiar cu acesta, cu atât te vei simți mai bine și vei avea mai mult succes.

Compensează!
Dacă nu te descurci să-i vorbesti față în față, utilizează telefonul pentru a o suna sau a-i trimite SMS. Emoțiile ar trebui sa fie mai mici aici.

Ascultă!
In loc să te concentrezi pe „ce ar trebui să spun” sau „cum să o fac sa rada”, fii atent la ce spune și s-ar putea să dai un raspuns spontan care să o impresioneze.

Videoclipul de mai jos este un pamflet si trebuie tratat ca atare:

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata