I-a inghetat sangele in vine cand o banda de hoti s-a apropiat de ea, dar ce a urmat a luat-o total prin surprindere. Cea mai nebuneasca cerere in casatorie:

O femeie din Louisiana a avut parte de surpriza vietii ei, in timp ce mergea cu iubitul ei la restaurant, in Louisiana.

Dupa ce un grup de barbati s-a apropiat de ei, femeia a crezut ca acestia ii vor ataca, insa in cateva secunde, totul s-a transformat in ceva emotionant.

Femeia a crezut ca va fi jefuita in mijlocul strazii si ca acestia sunt o gasca de raufacatori. Barbatii i-au incoltit pe Amanda si iubitul ei ei, iar atunci ea a aflat adevaratul motiv.

Iubitul ei, Taylor, a apelat la comediantul Tom Mabe pentru a-i face cea mai mare surpriza iubitei sale. Femeie a crezut ca urmeaza sa mearga la restaurant, cu iubitul ei, cand patru s-au indreptat spre ei. Speriata, femeia a crezut ca este vorba de un jaf, dar atunci iubitul ei s-a pus in genunchi si a cerut-o de sotie.

Amanda si-a dat seama ca nimeni nu voia sa o jefuiasca, si ca totul era o farsa, pusa la cale de iubitul ei. Dupa ce si-a dat seama ca era o surpriza, Amanda i-a spus da viitorului sau sot.

sursa: www.stirileprotv.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata