I-a jignit în ultimul hal soția, iar CABRAL nu s-a putut abține și a izbucnit rău de tot. E pentru prima dată când prezentatorul are o așa reacție. De necrezut ce-a spus cu gura lui

Cabral nu s-a mai abținut, după ce unul dintre fani a făcut o remarcă neobișnuită la adresa soției prezentatorului tv. Totul a început de la o imagine și un mesaj postate de Cabral pe contul de socializare.

Cabral nu s-a mai abținut și l-a jignit dur pe fanul care i-a spus că Andreea Ibacka s-a găsătorit cu acesta doar pentru că avea o situație materială bună. „Noi doi. Nush’ ce-o fi făcut greșit creștina mea de s-o fi procopsit cu un pocnit ca mine”, a scris Cabral în dreptul pozei. Replica admiratoarei a venit imediat. „Da, sigur te lua daca erai sudor pe sinesti pe magistrala cu 1300 lei net in mana, să fim serioși”, a comentat aceasta

Cabral nu s-a mai abținut și i-a dat replica fanei care i-a jignit soția
Deranjat de afirmația prietenei virtuale, Cabral i-a răspuns imediat acesteia. „Mai Delia Adina, pentru informația ta… în anul în care ne-am luat, Deea a avut venituri de doua ori mai mari ca ale mele.

Nu c-ar trebui să-ți explic eu ceva sau c-ar trebui să-i apar deciziile ei, dar ma uit cu mila la cum își explică unii deciziile de viață și mă gândesc că ar fi bine ca uneori sa ne facem timp, să ne oprim și să explicăm.

Dei m-a luat cu apartament în Berceni și credite la bancă. Ea avea apartamentul muncit de ea. La 8 minute de Unirii. S-a mutat la 30 de minute, mai la sud. Să știi, unii oameni se iau de mana în viata și pentru alte motive decât banii… din motivul asta au sanse mai multe sa fie fericiti împreună. Cât or fi… Nu vreau să te jignesc, asa cum ai făcut tu cu soția mea… e trist ca asta este singurul motiv la care ai putut să te gândești. E trist… atat”, a spus Cabral.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata