I-a oferit un cotor de măr acestei veveriţe. Reacţia ei mi-a făcut ziua mai frumoasă!

Reacţiile animăluţelor din jurul nostru ne aduc deseori zâmbetul pe buze şi ne fac zilele mai frumoase. Gingăşia, drăgălăşenia şi naturaleţea lor ne surprind în mod plăcut, iar faptul că ne putem apropia de ele încât să primească hrana din mâna noastră e cu atât mai impresionant.

O veveriţă ce se afla în mediul ei natural a primit la un moment din mâna unei persoane un cotor de măr. Deşi poate ne-am fi aşteptat ca veveriţa să fugă speriată, aceasta s-a dovedit destul de prietenoasă. Cocoţată pe o balustradă din lemn, veveriţa parcă aşteaptă un semn din partea oamenilor generoşi, cel mai probabil şi datorită faptului că ştie ce bunătăţi primeşte în fiecare zi.

Ceea ce este inedit este faptul că veveriţa ronţăie mărul într-un mod atât de drăgălaş, încât chiar putem auzi acel zgomot specific. Cotorul este dulce şi zemos, aşa că veveriţei îi place tare mult. Cu dinţii din faţă muşcă mărul, iar apoi îl ronţăie frenetic mişcându-şi obrajii, mustăţile şi boticul ei mic într-un mod care ne amuză teribil. Din când în când priveşte spre cel care i-a oferit o asemenea delicatesă şi parcă ar vrea să-i mulţumească din priviri.

E uimitor cât de uşor putem interacţiona uneori cu aceste vieţuitoare adorabile şi cât de agreabile sunt momentele în care le câştigăm încrederea. Minunat!

Sursa: Kyoot Animals via Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata