I-au facut o ecografie cu ultrasunete. Stia ca va naste si dorea sa afle sexul bebelusului. Medicii au vazut ceva SOCANT

Visul multor femei dupa ce se casatoresc este sa faca un copil. Rachelle Wilkinson si-a indeplinit marea dorinta. Cand i-a spus sotului ei ca este insarcinata, Jayson a inceput sa fie mai grijuliu cu sotia lui ca niciodata. Asteptau un copilas.
La inceput erau doi. Apoi…

Cei doi soti din Texas, Statele Unite ale Americii, au avut parte de surpriza vietii lor in urma unei ecografii cu ultrasunete.

Cei doi erau casatoriti deja de cativa ani si aveau deja doi copii: Kaiya si Riley. Urma al treilea sau… urmau. Erau mai multi si tanara a aflat ca in pantec nu e doar un singur fat.

Rachelle se temea ca va avea probleme cu sarcina, dupa ce mai multi medici i-au spus ca exista riscuri mari. Problemele ginecologice din ultima vreme au pus-o la dieta. A consumat in special fructe si trebuia sa ceara sfatul specialistului pentru orice aliment introdus in dieta sa. La prima ecografie cu ultrasunete unde a mers cu sotul ei a descoperit ceva uluitor.

Medicul a auzit doi batai de inimi. Cei doi soti se pregateau deja sa nasca gemeni. La urmatoarea vizita la ginecolog, Rachelle a avut parte de inca o veste bomba. Langa cei doi bebelusi din burtica au mai aparut… trei! Rachelle era insarcinata cu cvintupleti si se astepta ca la o a treia vizita sa afle ca numarul ar putea creste.

„Am fost in stare de soc in acel moment”, a marturisit Rachelle pe blogul personal la ceva timp dupa ce i-a nascut pe cei cinci. „Medicul mi-a recomandat sa ii avortez pe trei dintre micutii pe care ii aveam in pantec pentru ca sarcina era plina de riscuri”, a mai spus Rachelle, scrie lifenews.com.

Cei doi copii care se vedeau la prima ecografie erau sanatosi, insa ceilalti trei puteau suferi din cauza complicatiilor prevazute de doctori. Cu alte cuvinte, tanara risca sa piarda toti copiii. In cele din urma, a decis sa nu avorteze si s-a chinuit cu sarcina pana in ultima zi.

Cei cinci copii au venit pe lume fara probleme si sunt perfect sanatosi. Familia are acum 7 suflete in casa.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata