Iată cum este deschisă valiza noastră în aeroport, lacătul rămânând intact

Nimeni nu iubește când cineva străin umblă la valiza lui. Dese sunt cazurile când oamenii care călătoresc cu avionul observă abia acasă că lucrurile de preț le lipsesc.

Problema e că nu poți acuza de furt pe nimeni, pentru că valiza arată intactă. Ea este închisă, lăcatul la fel, însă banii și obiectele de valoare parcă s-au evaporat…

Din fericire, pentru astfel de cazuri există o explicație foarte simplă. Hoții cunosc că orice lacăt poate fi deschis. Să fie dorință, că totul se face. Iar valizele neîmpachetate în genere sunt cea mai ușoară pradă.

Și pentru a le deschide nu este nevoie de nici un dispozitiv sofisticat sau ultra-tehnologic: este necesar un pix simplu. Cu ajutorul unui pix hoții pot deschide orice valiză, după care nu le rămâne decât să scotocească în ea în voia lor.

Vrednic de mențiune este și faptul că după aceasta valizele pot fi închise la fel de ușor. Autorul acestui video l-a filmat pentru a informa câți mai mulți oameni despre ușurința cu care poate fi deschise o valiză. Iată de ce de fiecare dată când călătorim trebuie să învelim valiza noastră cel puțin în peliculă alimentară.

videoplayback

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata