Iată cum își manifestă TRISTEȚEA fiecare dintre cele 12 zodii

Fiecare personalitate individuală exprimă emoția într-un mod diferit. Toți avem obiceiurile noastre și mecanisme pentru a face față atunci când lucrurile devin grele. Cu toate acestea, știai că zodia îți poate dezvălui lucruri pe care nu le-ai știut despre modul în care îți exprimi tristețea?

În acest articol detaliem modul în care fiecare zodie este diferită si cum își exprimă în mod unic emoțiile. Citește mai departe pentru a afla ce poți descoperi despre exprimarea ta emoțională, bazat pe semnul zodiacului.

Berbec
Când Berbecul este profund supărat, el are tendința de a se răzbuna pe cei din jur. Pentru că are o personalitate atât de puternică, poate deveni foarte antagonist când este supus unei presiuni emoționale. Tristețea și aproape orice altă emoție negativă apare mai mult ca mânie.

Taur

Taurului nu-i place să fie perceput ca fiind deosebit de vulnerabil. Când are de-a face cu emoții puternice, are obiceiul de a se izola și de a încerca să se descurce singur. Nu este atât de pragmatic în privința asta, deoarece el caută să se distragă.

Gemeni

Gemenii sunt copleșiți repede de tristețe și vor dori să se închidă și să se ascundă de lume. Ei tind să stea pe cont propriu și să analizeze lucrurile până când intră într-o depresie profundă dacă sunt lăsate în voie.

Rac

Cei mai mulți Raci sunt puternici și pot trece prin orice moment dat, dar au nevoie de sprijin și afecțiune de la parteneri și prieteni pentru a face acest lucru. Atunci când sunt triști sau depășiți de emoție, aceștia doresc atingere fizică, deoarece este cel mai mângâietor lucru pentru ei.

Leu

Leul poate fi regele dramei atunci când se confruntă cu emoții triste sau puternice. El își va purta inima la vedere și poate să pară o victimă pentru că este atât de deschis cu sentimentele lui. Uneori, el poate fi puțin miop și pierdut în necazurile lui și pierde din vedere realitatea.

Fecioară

Când Fecioara este supărată, ea nu vrea să audă nimic de la nimeni. Ea nu vrea să fie înveselită sau ajutată, vrea să rămână singură cu tristețea și frustrarea până când va decide că e gata să caute soluții. Cel mai bine este să lași Fecioara emoțională și să-i dai puțin spațiu, altfel doar ceri o confruntare.

Balanță
Balanței nu-i place să fie forțată să recunoască adevărul. Ea își ignoră în mod obișnuit emoțiile într-un efort de a se preface că totul este bine. Ea va afișa un zâmbet fals și va face tot ce-i stă în putință pentru a păcăli oamenii din jur. Acest lucru ar putea funcționa pentru o perioadă scurtă de timp, dar în cele din urmă se întoarce întotdeauna împotriva ei când Balanța își pierde controlul și erupe cu toate aceste emoții suprimate, uneori provocând daune ireparabile relațiilor personale.

Scorpion

Dacă există un semn de care ar trebui să te ferești garantat când este trist sau supărat, este Scorpionul. Odată ce atinge un anumit nivel de emoție, el devine extrem de sensibil și poate izbucni violent la cea mai mică provocare. Acest semn nu are aproape niciun control asupra stării sale și își va dezlănțui frustrarea asupra oricărei persoane din drumul lui.

Săgetător

Săgetătorul trebuie să aibă grijă când trece prin emoții serioase, deoarece este cel mai predispus la o depresie severă și poate să se scufunde, chiar și cu cea mai mică împingere. În momentul în care simte tristețea care vine, el va dori să se retragă și să o lase să-l înconjoare, dar este important să se împotrivească acestui instinct, deoarece ridicarea din acel hau este un proces lung și epuizant.

Capricorn

Aici avem un alt gânditor, atât de mult încât se poate pierde complet în gândurile lui și ajunge să trăiască viața pe pilot automat, în timp ce se gândește la toate aspectele negative din viața sa. Capricornul este inteligent, dar dezavantajul este că tinde să vadă paharul pe jumătate gol, mai degrabă decât pe jumătate plin și speranța nu este un concept cu care e familiar.

Vărsător

Când Vărsătorul este nemulțumit, începe să-și facă griji pentru toată lumea, se aruncă în prietenie, carieră sau orice altceva poate să devină o distragere a atenției față de sentimentele lui. El nu izbucnește întotdeauna asupra celor din jur, dar ținând sentimentele înăuntru și ignorând durerea îi face doar rău Vărsătorului pe termen lung. Toata lumea trebuie să își înfrunte problemele în cele din urmă.

Pești

Peștii răspund la orice tristețe / stres în același mod, transformându-se într-o minge de anxietate. Ei pot fi puțin nevrotici și își amintesc și uneori sunt obsedați de orice lucru rău petrecut vreodată, mai ales în vremuri de tulburări emoționale. Pentru a împiedica acest lucru să se transforme într-un ciclu vicios de anxietate și obsesie asupra trecutului, trebuie să iasă din propriile gânduri și să găsească ceva pozitiv pentru a se concentra când procesează ceea ce simte la un nivel subconștient.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata