Iată unde este corect să amplasezi o mașină de spălat într-o cameră de baie mică. Sigur nu te-ai gândit la asta

Majoritatea oamenilor locuiesc în apartamente nu prea mari. În astfel de apartamente, de obicei, baia ocupă foarte puțin loc. Este logic, întrucât din contul acestei camere se mărește suprafața de locuit a apartamentului.

Pe de o parte, camera de baie mică are un mare neajuns, chiar și cei mai iscusiți designeri nu o vor putea face mai mare. Pe de altă parte, dacă este amenajată corect, chiar și cea mai mică cameră de baie va deveni funcțională și comodă pentru a vă înviora dimineața sau pentru a vă relaxa seara.

Una dintre dificultățile amenajării băii este amplasarea mașinii de spălat. Plus la aceasta baia trebuie să includă cada sau cabina de duș, vasul WC, chiuveta.

Probabil nici nu mai vorbim despre uscătorul de rufe, dulăpiorul pentru mărunțișuri… Amplasarea mașinii de spălat este o problemă specială, deoarece o mașină obișnuită are niște dimensiuni impunătoare. Totuși noi am găsit soluția.

Sfatul Echipei

Dacă aveți puțin loc în baie, nu înseamnă că ea este mai puțin confortabilă. Important este să fie funcțională! De asemenea, aveți grijă ca toate lucrurile să se combine armonios.

Sursa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata