Imagini care demonstreaza ca oamenii pot fi mai puternici si mai rapizi decat orice masinarie

Traim intr-un secol al vitezei, iar multe dintre domeniile de activitate sunt ultra-tehnologizate. Va vine insa sa credeti ca sunt persoane mai rapide si mai puternice, care prin indemanarea lor, pot depasi pana si cea mai performanta masinarie.

In imaginile de mai jos, oamenii lucreaza in domeniul constructiilor si sunt atat de rapizi incat totul se petrece in cateva secunde. Barbatul manuieste cu atata precizie caramizile, apoi si le aseaza in cap. Oricat ar parea de imposibil, iata ca omul este o fiinta perfectibila si poate reusi sa faca lucruri la o capacitate maxima.

Cu siguranta nu este vorba de capacitati extra-senzoriale extreme sau supra-naturale, ci doar de mult exercitiu, munca asidua si indemanare.

Aceste imagini au fost urmarite de peste 3 milioane de oameni, iar aproape 800 de internauti si-au exprimat opinia in sectiunea de comentarii. Redam cateva dintre ele:

„Oamenii acestia ma obosesc doar privindu-i”; „Daca tot continua asa se vor rani”, „Acel barbat cu caramizile pe cap este transcedental” a comentat ironic un alt internaut.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata