Imagini cu fiica Elenei Udrea, micuţa Eva Maria facute publice! Fetiţei îi este dor de mamă

Micuţa Eva Maria simte lipsa mamei, după ce aceasta a fost arestată preventiv în San Jose, Costa Rica.

S-a vehiculat că Eva Maria, copilul Elenei Udrea, nu ar fi al acesteia, dar omul de afaceri Cornel Tăbăcaru a confirmat că fosta blondă de la Cotroceni a fost însărcinată şi a născut o fetiţă perfect sănătoasă, conform RTV.

Bărbatul chiar a prezentat o imagine din perioada când Elena Udrea era însărcinată. Blondina îşi ţinea cu mândrie mâinile în jurul burţii. De asemenea, fotografii cu Micuţa Eva au fost ţinute pe ascuns până acum.

Alexandrov Adrian a declarat că cele două au depus cereri de eliberare din arest, iar săptămâna viitoare vor fi primite în audienţă la un judecător. De asemenea, micuţa Eva Maria a apucat să-şi viziteze mama în închisoare, însă atunci când a văzut-o, a plâns foarte tare: ”Situaţia Elenei e una nefericită. Prima dată când am mers cu fetiţa la ea, în momentul în care a văzut-o, a început să plângă atât de tare încât mi-a sfâşiat sufletul. E foarte greu pentru că noi nu ne-am chinuit foarte mult să facem acest copil. Nu-şi poate imagina nimeni prin ce poate trece în momentul de faţă”.

sursa: www.wowbiz.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata