Imagini deosebite cu Ștefan Bănică și cu Andreea Marin din nou împreună!

Ștefan Bănică jr și Andreea Marin au un copil împreună, pe Violeta, dar ambii sunt implicați de ceva vreme în alte relații sentimentale.

Ștefan Bănică jr și Andreea Marin au un copil împreună, pe Violeta, dar ambii sunt implicați de ceva vreme în alte relații sentimentale. Dacă ”Zâna” se iubește cu un consul, trubadurul s-a însurat cu solista Lavinia Pârva, cu care are un băiețel. Și totuși, de dragul Violetei, cei doi păstrează raporturi civilizate. Zilele trecute, Ștefan a fost surprins în timp ce o aducea pe Violeta acasă, la mama ei.

La bordul unei luxoase limuzine decapotabile, Bănică și-a adus odorul cu mare grijă, conducând atent, nu înainte ca la un stop să-și smulgă elegant o sprânceană rebelă, care strica ansamblul. Apoi, când a

ajuns în dreptul vilei în care locuiește Andreea Marin, Bănică nu a intrat, ajutându-și fata să care geanta până la intrarea în casă. Când nimeni nu se mai aștepta, în cadru a apărut și Andreea Marin, foarte veselă, care a ieșit glonț din curte și s-a dus să vorbească ceva secret cu fostul ei soț!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata