Imaginile care fac senzație pe internet! Tanti Niculina a vorbit despre referendum: ”Asta a fost și va fi cât o fi lumea”

Referendumul pentru redefinirea familiei a stârnit numeroase reacții în mediul virtual, însă o femeie în vârstă de 85 de ani, pe nume Niculina Nițu, a devenit personajul zilei.

În cadrul unui videoclip publicat pe Youtube, femeia a vorbit despre referendum, iar replicile ei au făcut furori în mediul virtual.

„E o minciună! Câtă minciună este de 30 de ani de la Revoluție. Eu cred că mor și nu mai văd să scăpăm de așa ceva.

Asta a fost (homosexualitatea, n.red.) și va fi cât o fi lumea. Sunt oameni. Sunt oameni lăsați de Dumnezeu. Au figura noastră… Nu schimbăm noi nimic.

Îmi pare rău că politicul ăsta a intrat în biserici. Eu nu mă duc la biserică să-mi spună să mă ducă la votare. (Vi s-a spus?) Cum nu? Și astăzi, și duminică.

Eu mă duc pentru Dumnezeu la biserică. Eu nu vreau politică în biserică. De ce au intrat preoții în politică? Și patriarhul e în politică? De ce sunt preoți în politică? Scrie la carte că n-are voie să facă politică? N-are voie!”, a spus bătrâna despre referendumul pentru redefinirea familiei.

La referendumul pentru redefinirea familiei au votat 21,10% dintre alegători, potrivit datelor FINALE anunţate de Biroul Electoral Central (BEC) în urma centralizării proceselor verbale din toate secţiile de votare.

sursa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata