În urmă cu 10 ani, această mireasă și-a pierdut părintele care era polițist. Pe cine a văzut intrând pe ușă în ziua nunții, toată lumea a izbucnit în plâns

Nimic nu poate fi mai greu pentru o femeie decât să nu aibă în cele mai importante zile din viața sa pe cei dragi alături. La bine și la greu, fiecare persoană vrea să îi aibă alături pe părinții săi, cu care să se bucure și să sufere împreună.

Nunțile sunt niște evenimente la care toată lumea trebuie să fie fericită și împlinită. Din nefericire, uneori, aceste evenimente sunt ruinate de unele lucruri neprevăzute sau de unele lucruri întâmplate în trecut. Pentru Mikayla Wroten și viitorul său soț, zilele până la nuntă se apropiau cu repeziciune. Cei doi au planificat totul în cele mai mici detalii și nu au lăsat nimic la voia întâmplării.

Vremea era perfectă pentru acest eveniment, iar mireasa și mirele radiau de fericire. Un singur lucru, însă, lipsea. Tatăl Mikailei nu putea fi alături de ea în această zi ca să o ducă la altar, iar motivul era unul extrem de trist. Acesta nu mai era printre noi de 10 ani. Fostul veteran de Marină și ofițer de probațiune a lăsat-o orfană pe Mikaila în urmă cu 10 ani, iar dorul de acesta nu s-a stins niciodată.

În ziua nunții, o tăcere adâncă se instalase, mai ales că tatăl său ar fi trebuit să o conducă la altar. Pentru a-i aduce un omagiu părintelui său, Mikayla a prins un medalion de buchetul de mireasă, pe care era scris: „Mergi cu mine, tati”.

Însă acea zi nu avea cum să se termine sub o notă pesimistă, deoarece în această zi specială, cineva special a venit la nuntă.

Chiar în momentul în care mireasa ar fi trebuit să aibă dansul cu tatăl său, mai mulți ofițeri de poliție, foști colegi cu tatăl său au venit să îi acorde acest moment special și să îi arate că nu a fost și nu va fi niciodată singură. Fiecare ofițer a avut la dispoziție câteva zeci de secunde pentru a-i aminti Mikaylei că este un sprijin pentru ea, la bine și la greu.

Citește și: Tatăl, fiica și animalele familiei au făcut o fotografie în fiecare an, timp de 10 ani. Ce apare în ultima fotografie, este atât de emoționant!

Tânăra mireasă a fost extrem de fericită să vadă că memoria părintelui său este dusă mai departe. Pentru ea, momentul a fost unul extrem de emoționant și toți cei prezenți la eveniment au fost emoționați și au plâns. Mireasa va avea niște amintiri pe care nu le va uita niciodată.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata