Inegalabilul Garcea la intalnire cu o bruneta focoasa:)) Sunt geniali cei de la Vacanta Mare!

Îi este dor de Garcea? Mihăescu este categoric: „Nu, mulţumesc. Chiar mi s-a făcut lehamite de Garcea că mă izbesc de el în toate domeniile”.

Nici personajul Garcea şi nici televiziunea nu i se mai par atractive. Mai ales în aceste vremuri. Întrebat dacă va reveni în televiziune, actorul s-a declarat nemulţumit de industria media actuală, care nu mai este dispusă să investească bugete serioase în programe de calitate. „Este frumos să mori în picioare”, a rezumat concluzia sa. Iar situaţia actuală în care se află România nu i se mai pare deloc amuzantă: „Am încercat să râd, crezând că dacă arăt cu degetul pot îndrepta ceva. Dar de unde, s-a înfundat şi mai rău. Eu fac mişto de Garcea şi el este la conducere de 20 de ani”, spune Mihăescu nemulţumit.

Vrea să salveze „Micul Paris”

Mihăescu a anunţat în acest an intenţia de a-şi face un partid, „Deşteaptă-te române”. „Dacă nu găsesc oameni de aceeaşi factură cu ceea ce-mi doresc, nu merg mai departe. Am ceva semnale de la oameni cu care vorbesc. În momentul în care se va crea un nucleu, o vom continua”, a explicat el. De ce un partid?

„Nu mai pot. Ne târâie Europa după ea de parcă am fi copii handicapaţi. Nu-mi fac partid pentru ceilalţi, ci o fac din egoism. O fac să trăiesc eu într-o ţară civilizată. Nu mint, nu sunt corupt, nu m-a cumpărat nimeni, nu am avut afaceri cu statul, tot ce am făcut, am făcut cu mâna mea”, declară Mugur Mihăescu.

Dar până la lansarea viitorului său partid, se ocupă serios de asociaţia „Micul Paris”, al cărei vicepreşedinte este şi care îşi propune să schimbe faţa centrului istoric al Bucureştiului şi să-l promoveze prin evenimente. Ce-l enervează cel mai tare este birocraţia imposibilă care îngreunează firmele care vor să se ocupe de reconstrucţia clădirilor care stau să cadă peste turişti.

„Eu, de exemplu, am modelat faţada casei pe care o am în chirie din banii mei. Ce a făcut statul pentru mine? Nimic, îmi impozitează banii aceia”, spune Mihăescu. „Avem ambiţia să scriem pe clădirile din această zonă «Nu vă miraţi, şi aici este tot România»”, a mai declarat Mihăescu.

Asociaţia pe care o reprezintă îşi propune să facă un sistem de amenzi usturătoare pentru cei care strică imaginea centrului vechi. „Consiliul n-ar prea vota el amenzile de teamă că nu-l mai votează cetăţeanul că a fost rău. Atât înţelege ăla din consiliu. Atât îl duce pe el capul”, explică el.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata