Inna a aparut prima data la TV in emisiunea lui Teo

Inna e cea mai in voga cantareata romanca, a strans sute de mii de euro din muzica, a castigat premii importante peste hotare pentru numarul mare de albume vandute si a fost desemnata de revista FHM Romania cea mai s*xy romanca.

Putin stiu insa ca Inna nu a fost deloc asa la debutul pe piata muzicala.

In 2008, pe cand avea 21 de ani, cantareata, pe nume sau real Elena Alexandra Apostoleanu, era o tanara timida, fara voce si departe de imaginea de diva pe care o afiseaza acum.
In inregistrarea de mai jos Inna poate fi urmarita la debutul ei pe micul ecran, in emisiunea fostei prezentatoare Teo Trandafir.

Imbracata într-o camasa alba si in blugi, cantareata, care la vremea respectiva se recomanda Alessandra, interpreteaza live melodia „Goodbye”.
In imagini Inna este de nerecunoscut, are strungareata, parul scurt si este putin mai plinuta.

În buletin, Inna este, de fapt, Elena Alexandra. Se pare că briza mării fa­ce bine la voce, căci de la malul mă­rii provin mulţi dintre cîntăreţii noştri.

Nici Inna nu face excepţie: s-a născut la Mangalia, pe 16 octombrie 1986. A copilărit la Neptun, însă stu­denţia şi-a început-o la Constanţa. Nu-şi mai aduce aminte de cînd s-a apucat de cîntat, însă a abordat toate genurile.

Şi nici nu s-a lăsat pînă cînd nu şi-a fă­cut loc prin showbiz-ul ro­mânesc.

”Cînt de-o viaţă şi, totuşi, mai am atîtea de învăţat. Cum au apă­rut băieţii de la Play&Win şi piesa ? Acum aproape un an, am dat search pe Google: .

Credeţi că am gă­sit ceva? Eh,… aflaţi că nu! Şi, uite-aşa, am luat-o la pas în tot oraşul, pînă cînd un prieten apropiat ne-a îndru­mat spre o adresă unde urma să-i întîlnim pe ei: Sebastian Barac, Radu Bolfea şi Marcel Botezan. Adică Play&Win.

Ideea piesei a venit o dată cu o mo­dificare la stilul mu­zical pe care îl abordam”, poves­teşte tînăra cîn­tăreaţă pe blogul personal.

Joacă şi cîştigă!

Cam aşa s-ar traduce ad litteram proiectul băieţilor de la Constanţa. De fapt, din Alba-Iulia, însă stabiliţi în oraşul de la malul mării. Play&Win este un proiect format din trei com­pozitori care produc hituri de cîţiva ani încoace.

La început, au lucrat în studioul lui Viorel de la 3SE. Pentru Activ au compus hiturile ”Superstar” şi ”Lucruri simple”, iar cu băieţii de la 3SE au lucrat la piesa ”Alături de îngeri”.

În plus, băieţii au colaborat şi cu Cris­tina Rus, Cătălin Josan, Refflex, Mor­ris, Natalia Barbu şi Trident.

Nici tru­pa Sistem nu a fost ocolită, astfel a apărut un alt hit – ”Oare unde eşti”. Cei trei con­stănţeni nu sînt la prima colaborare cu Inna. Pe lîngă ”Hot”, mai există şi o altă piesă – ”Goodbye”, care, cu siguranţă, se va regăsi în albu­mul de debut pe care Inna se pre­găteşte să-l lanseze în curînd.

De alt­fel, şi băieţii se pregătesc de o nouă lansare. De data aceasta, va fi o piesă inter­pre­tată chiar de ei. Revenind la ”Hot”, melodia se află în topul celor mai ascultate piese de la radio. Hitul are şi un videoclip nou-nouţ, în care, printre figuranţi, apare şi DJ Vali Bărbulescu.

Pînă cînd băieţii se vor lansa singuri, iar Inna ne va prezenta albumul ei de debut, ”Hot” va mai încinge topurile mult timp de acum încolo.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata