Interpretul și piesa care-ți vor merge direct la suflet

Nu contează ce faci în viața ta, nu contează nici de unde anume vii sau ce preferințe ai în general: muzica pentru oricine, chiar și pentru cei mai ursuzi oameni a fost de fiecare dată ca un fel de evadare din prezentul greu de suportat.

Unii oameni afirmă că nici nu își pot imagina cum ar fi o zi din viața lor dacă nu ar avea alături muzica. Și nu este vorba deloc despre artiști consacrați, ci despre oameni care au cariere în alte domenii, dar care sunt îndrăgostiți iremediabil de muzică.

Atât adolescenții cât și cei trecuți deja de prima tinerețe duc cu ei peste tot ritmurile și versurile preferate: în drum spre muncă, seara înainte de somn, în timpul unei călătorii lungi, atunci când fac curățenie, fie că sunt veseli, fie că sunt triști și nu numai.

Sunt potriviți și la modă interpreți care au cunoscut succesul, dar și și oamenii ascultați de o categorie aparte, artiștii sobri sau cei care nu țin cont de reguli. În general, este vorba doar despre gusturi, despre care știm cu toții că nu se discută.

Astăzi îți vom prezenta un artist cu totul special și ieșit din tiparele normalului. Acesta este diferit în toate privințele: de la aspectul lui fizic până la muzica pe care o crează
Cert este că dincolo de prima impresie, Alexandro devine repede un favorit al ascultătorilor săi. Muzica sa este foarte diferită, dar de fiecare dată artistul reușește să rămână în mintea ascultătorilor săi o amintire frumoasă.

Tânărul vine tocmai din Lima, Peru. Acesta s-a născut într-o familie modestă, dar integră și unită. Toți membrii familiei lui au muncit foarte mult, de la vârste fragede, dar nimeni astăzi nu este în vreun fel dezamăgit.

Pentru că a fost cel mai mare dintre frați, Alexandro și-a dorit foarte mult să devină cât mai curând un sprijin financiar pentru părinții săi, nu o povară.

Așa că atunci când a atins majoratul, băiatul a apucat drumurile străinătății și a ajuns în Polonia. Băiatului îi plac în special intrumentele muzicale pentru suflat și are o mare varietate din această categorie.

De asemenea, și repertoriul său este unul foart bogat și impresionant. Printre melodiile lui de bază se numără: The Last of the Mohicans sau El Condor Pasa și multe alte piese care au făcut istorie.
În general, în repertoriul larg și divers al interpretului se găsesc piese apărute cu zeci de ani în urmă.

Foarte special este și modul în care tânărul se îmbracă în timpul reprezentațiilor sale. De cele mai multe ori acesta îmbracă costumele nativilor americani, care sunt absolut fascinante și dferite de orice îți poți imagina.

Alexandro încă nu a plecat din Polonia și din când în când acesta mai cântă pe străzile orașului în care se află. Așa cum era firesc, artistul a ajuns și la concursuri de talente, acolo unde a avut foarte mare priză la public.

Tânărul este exemplu perfect de talent, dăruire și multă muncă. Iată că este posibil să ajungi cunoscut și fără studii muzicale urmate ani la rând.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata