Într-o zi avea 26 de ani, când s-a trezit a doua zi arăta de 60! E incredibil ce a facut această femeie să pateasca asa ceva. Medicii sunt în soc, ți se poate întâmpla si ție:

Îți poți imagina cum ar fi să 26 de ani astăzi, iar peste câteva zile să semeni cu o femeie de 60 de ani? Exact acest lucru i s-a întâmplat și lui Nguyen Thi Phuong care a uimit întreaga comunitate medicală. Am crede că așa ceva se poate întâmpla doar în filme, dar este un caz din viața reală.

Nguyen a trecut de la fericire la depresie în câteva zile fiindcă, la fel ca mulți alții, nu-i putea înțelege cum de a fost posibil așa ceva. Dar ce se întâmplase? Această femeie din Vietnam a avut toxiinfecție alimentară de la fructe de mare, și totul se înrăutățea pe zi ce trecea.

Nguyen fusese căsătorită de numai doi ani atunci când evenimentul s-a întâmplat, așa că nu-și putea permite să meargă la spital. Ce a făcut? S-a tratat singură cu remedii făcute în casă și cu medicamente de la farmacia din apropiere. Ea credea că funcționa fiindcă iritațiile de pe piele dispăreau, dar, puțin câte puțin, toată fața ei a început să facă riduri și în curând întregul ei corp se lăsase. Deși are dinții perfecți, vede perfect, iar părul nu are niciun fir de păr alb, fața ei s-a schimbat drastic.

b1

Soțul său de 23 de ani a bătut la multe uși alături de ea pentru a afla dacă cineva îi poate da tinerețea înapoi. Unii doctori cred că femeia suferă de fapt de o boală rară care afectează doar 2.000 de oameni din toată lumea, boala se numește lipodistrofie. Din păcate, boala nu are leac. Unii speculează că acesta ar putea fi un efect secundar al abuzului de medicație care conține steroizi.c1

Încrederea de sine a lui Nguyen a scăzut drastic și în prezent nu mai iese în public fără o mască care să îi ascundă îmbătrânirea timpurie. În ciuda bolii, soțul său o sprijină și încearcă să o înveselească spunându-i că lui nu îi pasă de cum arată. Că va continua să o iubească la fel de mult ca înainte, sau chiar mai mult.

Speculația pe tema cauzei acestei boli continuă, deși acestea sunt adevărate mistere pentru lumea medicală. Între timp Nguyen speră ca la un moment dat să își recupereze tinerețea.

femeie

Piviți-o pe această femeie alături de soțul ei:

o1

o2Sursa: Wikr 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata