Ionuț Dolănescu este căsătorit cu Doinița din 2008, iar cei doi au fost extrem de discreți în ceea ce privește viața lor personală.

Ionuț Dolănescu și Doinița au sărbătorit 14 ani de căsnicie.

Fiul regretatului Ion Dolănescu și-a găsit jumătatea în urmă cu ani de zile. Doinița e femeia care i-a dăruit trei copii și alături de care e împlinit pe toate planurile.

Ionut Dolanescu a stiut de la prima vedere ca Doinita este femeia alaturi de care vrea sa-si petreaca tot restul vietii si cea care sa fie mama copiilor lui. Indragitul artist face marturisiri sentimentale rupte parca din filmele cu povesti de dragoste.

În 2007, cei doi au decis să pornească pe același drum, să formeze un cuplu, să facă echipă atât în viața personală, cât și în cea profesională. Rapid au venit pe lume copiii lor, e vorba despre Vlad, Ioana și Iancu.

Și din punct de vedere profesional, lucrurile s-au mișcat rapid, Ionuț și Doinița cântă împreună la evenimente private, dar și la concerte, amândoi sunt interpreți de muzică populară.

Într-un interviu pentru Formula As, Ionuț Dolănescu a vorbit despre relația cu soția lui. „Mi-a dat Dumnezeu o jumătate Ionuț Dolănescu a surprins cu cele mai recente declarații făcute despre soția lui, excepţională şi mulţumesc providenţei în fiecare zi pentru asta.

E vorba despre Doinița Dolănescu, femeia cu care e căsătorit din anul 2008.

Suntem de 14 ani împreună, avem trei copii şi aproape că nu ne-am cer.tat niciodată. Vă vine să credeţi? Nu exagerez şi nu vă mint! Doiniţa este o femeie atât de caldă şi de înţeleaptă, care ştie să mă înţeleagă şi să mă tempereze.

Câteodată îi mai spun, mai în glumă, mai în serios: „Măi, dar tu nu te-ai plictisit? Hai să ne mai cer.tăm şi noi!” Ea zâmbeşte larg şi mă îmbrăţişează.

Este o veritabilă gospodină şi o familistă convinsă. În meseria noastră e foarte greu să găseşti pe cineva cu care să te înţelegi şi tocmai de aceea o respect şi o iubesc enorm.

Doiniţa este liniştea, fericirea şi viaţa mea. Fără ea, nu cred că reuşeam să mă menţin pe poziţie. Suntem foarte fericiţi împreună şi cred că acest lucru se vede cel mai elocvent pe scenă”, a declarat artistul pentru cunoscuta revistă.potrivit dromania.ro

„Eu spun că relația noastră e de sus, de la Dumnezeu. Atâta încredere am în el, este jumătatea mea, m-ar durea foarte mult să mă dezamăgească.”, a mai adăugat soția celebrului cântăreț. scrie libertatea.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata