Iulia Albu, cea mai înaltă și cea mai slabă din toată şcoala. Nu ieșea din casă fără mănuşi şi fără pălărie. Cum era vedeta la 12 ani

Iulia Albu a dezvăluit ce porecle avea în vremea copilăriei. Toate acestea erau legate de fizicul ei. Iulia Albu este înaltă și slabă și așa era și cu ani în urmă, în vremea copilăriei. De la felul în care arăta i-au venit și poreclele pe care le-a avut pe atunci.

Într-un interviu pentru revista Taifasuri, Iulia Albu a fost întrebată cum era ea în copilărie.

“Probabil, cea mai înaltă şi cea mai slabă din toată şcoala. Gama de porecle pe care le aveam erau „Schelet”, „Scheletron”, „Barză” sau „Girafă”. Am copilărit jumătate din viaţa mea într-o casă boierească şi am avut privilegiul să învăţ bunele maniere de la mătuşa mea (n.r. Ileana Focşa), o mare actriţă. Beam ceaiul din cești de porţelan de la Rosenthal, iar la 6 ani eu ştiam fiecare fel de mâncare cu ce furculiţă se mănâncă.

La cealaltă bunică a mea, de la Horezu, mama tatălui, lucrurile stăteau cu totul altfel. Cu mătuşa mea aristocrată, când aveam 12 ani, nu ieşeam din casă fără mănuşi şi fără pălărie. În schimb, la ţară, alergam după găini și mâncam miere cu degetul din recipientele bunicului.

Mătuşa mea „regală” avea reguli foarte stricte de la care nu se abătea şi era extraordinar de elegantă. Ţin minte că mergeam la biserică, iar toată ieşirea noastră în oraş era o întreagă poveste. Am fost foarte norocoasă, pe lângă faptul că şi genetic am fost privilegiată, în familia mea fiind şi actori, şi istorici celebri”, mărturisea vedeta.

“Ţin minte şi există fotografii doveditoare că la 4-5 ani aveam o oaie pe care o chema „Baba” și o călăream la bunica din partea tatălui meu, unde mergeam o dată pe săptămână în vacanţele de vară”, își mai amintea ea.

Iulia Albu are 36 de ani. Este cunoscută ca fashion-editor și ca vedetă de televiziune. În prezent, face parte dintre jurații de la emisiunea “Bravo, ai stil”, de la postul de televiziune Kanal D. A fost căsătorită cu Mihai Albu, împreună cu care are o fiică, Mikaela.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata