Iulia Vântur a spus adevărul despre relația cu Salman Khan: Dac-o vrea Cel de Sus o să avem și copii

Vedeta a vorbit despre relația pe care o are cu Salman Khan de ani de zile, dar și despre viitorul acesteia.

Ce planuri au cu adevărat cei doi?

Iulia Vântur a renunțat la România în urmă cu ani de zile și ajunge în țară doar ocazional, pentru a se întâlni cu cei dragi sau pentru a participa la diverse evenimente.

Acum, fosta prezentatoare de la Dansez pentru tine a început o nouă viață în India unde a devenit rapid una dintre cele mai iubite vedete de la Bollywood. Totodată, aceasta a avut și mai multe turnee muzicale în SUA, iar acest lucru nu i-a afectat deloc relația pe care o are cu Salman Khan.

Într-un interviu acordat pentru click.ro, Iulia Vântur a vorbit despre relația sa, dar și despre planurile de viitor. Întrebată dacă ar dori să se așeze la casa ei, vedeta a dat un răspuns surprinzător. Aceasta susține că este deja la casa ei și că este pregătită și să aibă un copil atunci când momentul va veni.

Ce planuri au Iulia Vântur și Salman Khan?
„Sunt la casa mea, nu vi se pare?! Dac-o vrea Cel de Sus o să avem și copii!”, a declarat Iulia Vântur, pentru sursa citată.

Ea a mai vorbit și despre dorul de casă, dar și despre diferențele dintre România și India. Iulia Vântur susține că iubește oamenii de acolo, pentru ajutorul pe care îl oferă în alte situații. Totodată, ea a adăugat că a învățat și ”lecția toleranței” în ultimii ani petrecuți în India.

„Îmi plac oamenii de acolo. Sunt oameni extraordinari care-ți sar în ajutor. Sunt foarte primitori. Găsești oameni cărora chiar le pasă. Chiar dacă nu ești de acolo, te primesc cu brațele deschise și înțeleg că ai nevoie de sprijin. În India, am învățat lecția toleranței. Sunt anumite locuri superbe, cultura lor, tradiția lor, portul lor”, a spus Iulia Vântur.

De ce îi este cel mai dor Iuliei Vântur?
În România se întoarce doar de dragul familiei, și de dragul prietenilor, iar acesta este singurul lucru care o mai aduce în țară. Vedeta a mai precizat că îi este dor de multe ori de cei dragi, dar și de locurile natale și de mâncărurile făcute de mama sa.

„De părinții mei, de prietenii mei, câteodată și de anumite locuri, locurile natale, locurile mele speciale, unde merg cu prietenii. Mi-e dor de pufuleți, de mâncarea mamei. Îmi place supa de găluște, îmi plouă în gură, și plăcinta pe care o face mama”, a mărturisit Iulia Vântur.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata