Jador a aflat cine i-a furat banii de pe card! Artistul a rămas dezamăgit: „L-am ajutat să își ia casă…”

Jador s-a „trezit” că a fost jefuit de banii de pe card la începutul acestui an. Artistul a rămas atunci fără o sumă importantă, iar acum susține că știe cine este persoana vinovată de furt! Ce a mărturisit manelistul pe o rețea de socializare. Cântărețul a rămas dezamăgit.

Jador, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de manele de la noi din țară, a rămas fără bani pe card chiar dacă banca în contul în care se aflau sumele este una destul de sigură. Artistul nu a trecut atunci prin cele mai frumoase momente și le povestise fanilor totul.

Jador a aflat cine este persoana care i-a furat banii de pe card

După cum bine știm cu toții, Jador este foarte activ pe rețelele de socializare și împărtășește multe momente importante cu persoanele care îș urmăresc în mediul online. De data aceasta, artistul a postat în secțiunea de InstaStory un videoclip și i-a anunțat pe fanii săi că a aflat cine este omul care i-a furat banii de pe card.

Jador nu le-a dezvăluit fanilor numai că știe cine este persoana respectivă, ci o cunoaște și a ajutat-o cu foarte multe lucruri de-a lungul timpului, inclusiv să își cumpere o casă, potrivit declarațiilor făcute pe rețeaua de socializare.

Cântărețul are motive să fie dezamăgit. Artistul probabil că nici nu s-ar fi gândit că ar putea să fie furat de o persoană atât de apropiată.

„Tocmai am aflat cine mi-a furat banii ăia de pe card. O să râdeți, dar e un om pe care l-am ajutat să își ia casă, l-am ajutat în multe lucruri. Ce viață!”, a mărturisit Jador pe InstaStory.

Ce spunea artistul despre banii furați

Jador și-a anunțat imediat fanii pe rețelele de socializare că a fost furat de o sumă importantă. Cântărețul susținea atunci că persoana care îi luase banii fusese la cumpărături. Cu atât mai mult, „vinovatul” fusese chiar și în vacanțe cu cardul artistului.

„Am fost furat de o sumă destul de mare pentru mine, o sumă pe care am acumulat-o într-un an de zile. A fost furată din contul meu. Persoana respectivă și-a făcut cumpărături, a fost în vacanțe cu cardul meu. Nu știu cum s-a întâmplat treaba asta, eu am făcut cumpărături online, și probabil cineva mi-a hackcuit contul bancar. Eu credeam că este o bancă sigură, mai sunt și austrieci. Mi-am făcut contul la ei acum patru ani de zile”, a spus Jador.

Cântărețul poate răsufla acum ușurat pentru că știe cine este persoana care i-a luat banii și s-a bucurat de ei, însă nu i-a picat prea bine să știe că este vorba despre cineva destul de apropiat.

Navigare în articole

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata