Jos pălăria! Horia Brenciu adopta un băiețel! Iata declarația artistului!

Jos pălăria! Horia Brenciu adopta un băiețel! Iata declarația artistului!

Horia Brenciu si sotia lui au anuntat ca sunt pregatiti sa isi mareasca familia, astfel ca vor ajunge la nu mai putin de 7 membrii!
Celor doi le place la nebunie sa fie inconjurati de cei mici si sa aiba tot timpul casa plina. In momental de fata, familia Brenciu este formata din cei doi soti, trei fete, Andreea, Maria și Mina, si un baietel pe nume Toma.

Horia si sotia sa, Alice, l-au adoptat pe Toma, acum baietelul avand 4 anisori!

Este iubit de intreaga familie, dar mai ales de surorile lui care se întrec în a-i găsi apelative precum Soarele meu, Zeus, Îngeraș etc. Ce sa mai, e rasfatatul tuturor!

Cei doi soti isi doresc ca el sa aiba un fratior cu care sa se joace, mentionand ca s-au gandit de mult la acest aspect.

E un fel de competiție a afecțiunii între noi. E de la sine înțeles și de ce. Toma e tot un zâmbet, cântă tot felul de cântece și are o privire tare galeșă. Fetele se întrec în a-i găsi apelative precum Soarele meu, Zeus, Îngeraș.

Și lista poate continua, credeți-mă… Îi șantajez… (râde) Lui Toma îi place masajul la umeri. Minei îi plac cărțile de colorat. Mariei îi plac spectacolele de stand-up, iar Andreea adoră psihologia.

Și dacă la astea se adaugă pupăturile și îmbrățișările mele de urs, atunci, cuvintele frumoase, cine știe?, pot apărea…Mi-am dorit încă un copil, ceea ce vreau și în continuare.Și acum, când Toma Brenciu este acest Mowgli al familiei, cred că i-ar trebui un frățior.

Ei sunt dispusi sa treaca din nou prin lungile proceduri de infiere, considerand ca trebuie sa echilibreze putin balanta in familie, in momentul de fata existand 4 fete si doar doi băieți!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata