Kamara, declarații explozive despre ce se petrece la Survivor România 2021! ”Important e că Musty e împăcat cu el” EXCLUSIV

”Eu, sincer, aș mai fi vrut să stea în competiție, dar el mi-a spus, la telefon, că este mulțumit de aventura pe care a avut-o. Iar atunci tot ce pot să spun este că important e că Musty este împăcat cu el, că e mulțumit.

Sunt, și o spun foarte sincer, foarte mândru de parcursul lui în emisiune, chiar dacă nu a ajuns până la final și, o spun cu convingere, plecarea lui din echipa Războinicilor va fi una care îi va costa scump. Musty era cel care aducea echilibrul în echipa lor, el era cel care îi liniștea. Sorin nu va mai fi o voce atât de puternică, iar Sorin pare să fie liderul lor, iar acum vor apărea fricțiuni în grupul lor”, ne-a spus, în exclusivitate, Kamara, fratele Războinicului Musty, cel eliminat de la Survivor România 2021.

MustyÎn plus, ne-a spus Kamara, eliminare alui Musty a venit după ce Războinicul i-a dat o lecție celor care l-au atacat constant în competiție.

” Nici nu m-a mai interesat că a fost eliminat de la Survivor după ce am văzut cum l-a bătut pe Sebastian, cel care a zis că luptă cu ”bătrânul”… L-a făcut praf, i-a luat două puncte din două, l-a bătut fără drept de apel. Culmea e că Sebastian, care e cel mai slab de la Faimoși, cel puțin dintre băieți, s-a apucat să comenteze, credea că va mai face și el puncte pe sema lui Musty, dar și-a primit lecția”, ne-a mai spus Kamara.

Kamara vorbește despre situația Faimoșilor

În altă ordine de idei, spune Kamara, Războinicii au totuși o mare șansă în fața Faimoșilor pentru că sunt, în ciuda vizibilelor antipatii, ceva mai uniți. ”La Faimoși e război. Și, sincer, situația lor e una explozivă. Elena Marin este vizată, este tot timpul atacată de cuplul Zanni-Sebastian. De fapt, aș zice eu, cred că Elena a greșit că l-a nominalizat pe Zanni, ar fi fost mai bine să îl nominalizeze pe Sebastian. Atunci, sunt eu convins, ar fi rămas și Musty în competiție, iar la ei în echipă ar fi fost mai liniște. Dar nu a gândit strategic Elena, deși pot să o înțeleg la cât a suferit, pentru că ceea ce i se întâmplă ei este foarte urât, mai ales că vine din partea unor colegi de echipă care sunt bărbați”, ne-a mai spus Kamara.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *