Kamara, veste emoționantă despre Leon, fiul lui bolnav. Ce s-a întâmplat cu micuțul

„Faimosul” Kamara a primit o veste emoționantă despre Leon, fiul lui bolnav, după ce echipa lui a câștigat proba de comunicare.

Echipa roșie a câștigat la limită, cu toate că scorul a pornit de la 2-0 pentru ei. În urma adjudecării acestei probe, „faimoșii” au vorbit, rând pe rând, prin mesaje pe Whatsapp cu cineva drag din România.

Moment important în tabăra „faimoșilor” de la Survivor România 2023. Concurenții au câștigat proba de comunicare și au avut ocazia să vorbească prin mesaje cu cineva de acasă.

De departe, cele mai emoționate vești au fost pentru Kamara. Ce s-a întâmplat cu Leon, fiul lui bolnav, în timp ce cântărețul se afla în Republica Dominicană.

Kamara, veste emoționantă despre Leon, fiul lui bolnav

Miercuri, 22 martie 2023, a fost o zi istorică în echipa „faimoșilor”. Lupta pentru comunicare a fost aprigă, însă, până la final, au reușit să răzbată.

De menționat că aceștia au avut 2 puncte avans grație cedării lui Alin Stoica, pe care îl capturaseră. Răsplata pentru concurenți a fost să comunice, rând pe rând, prin mesaje pe Whatsapp, cu cineva drag din România.

Kamara a vorbit cu prietena lui cea mai bună și a primit, cu lacrimi în ochi, vești importante despre fiul lui. Leon este pe mâini bune, în siguranță, continuă ședințele de terapie, a crescut și a evoluat din punct de vedere logopedic.

„Leon este bine. Continuă cu terapiile, a mai crescut și a evoluat foarte mult.

Mai nou a învățat și balada «Miorița» pe de rost. Te iubește, întreabă de tine și te încurajează: «Hai, tati campion, încă un pas pentru Leon». Ai încredere că totul este sub control.

Nu-ți face griji! Cei de acasă sunt bine, sănătoși și te așteaptă învingător.

Atât Titza, cât și Andreias sunt susținătorii tăi nr. 1. Tu luptă în continuare și Doamne ajută să vii acasă cu trofeul”, este mesajul primit de la o prietenă de familie a „faimosului”.

Războinica Lucianna a fost eliminată

Dacă ziua de miercuri, 22 martie 2023, s-a încheiat cum nu se putea mai bine în tabăra „Faimoșilor”, în echipa adversă a avut loc o nouă eliminare.

„Războinicii” au fost cei care au rămas cu un om în minus, Lucianna Vagneti fiind cea eliminată dintre cei șapte concurenți nominalizați.

Înainte de plecare, concurenta le-a oferit câte o brățară colegilor din echipa ei, după care și-a luat rămas bun și de la telespectatori.

„Am văzut că Survivor nu este numai despre joc, este și despre o strategie și despre cum să te porți cu niște persoane.

Mi-am dat seama că nu sunt atât de tare cum trebuie. Nu simt că plec singură. Am niște persoane care au intrat în sufletul meu”, au fost cuvintele Luciannei.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata