Ken se face Barbie! A cheltuit o avere și s-a desfigurat, dar acum nu mai vrea să fie bărbat! Uite cum arată ca femeie, imaginea care a făcut înconjurul lumii

Brazilianul Rodrigo Alves este supranumit „păpuşa Ken”, însă acum șochează din nou cu ultima decizie pe care a luat-o referitor la trupul său: vrea se devină femeie. Bărbatul s-a operat de nici mai mult nici mai puțin de 60 de ori, cheltuind pentru asta peste 800.000 de dolari, pentru ca, în cele din urmă, să descopere după atâta efort că pe interior este de fapt o femeie captivă în trupul unui bărbat.

După ce și-a operat nasul de zece ori, recurgând la zeci de implanturi cu silicon şi şi-a scos inclusiv două coaste, doar pentru a se transforma în bărbatul perfect, acum se pare că planurile bărbatului întrec orice așteptare.

De curând bărbatul s-a machiat, și-a pus perucă, și a decis că vrea să-și facă schimbare de sex, lucru care, pe lângă transformările suferite până acum ar trebui să fie floare la ureche pentru el. Iată cum ar arăta ca femeie:

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata