Îl mai știi pe MAGICIANUL de la ABRACADABRA?

Abracadabra a fost numele unei emisiuni pentru copii ce a debutat la data de 10 martie 1991 pe postul TVR1.

Cinci ani mai tîrziu, show-ul s-a mutat pe PRO TV, unde a fost difuzat pînă în 2001. Marian Rîlea, Marele Magician, şi asistenții săi, Mica – Michaela Niculescu, Radu Bărbulescu, Andreea Caranda și Ducu Ion au evoluat în emisiuni cu bună audiență.

Marian Rîlea a fost pionul principal al emisiunii, iar copiii erau de-a dreptul încîntaţi de ghiduşiile făcute de magician. Nimeni nu anticipa modul în care se va desfăşura viaţa celebrului actor. În prezent, acesta nu mai are nici un ban şi trăieşte din mila altora. Ocazional, mai primeşte cîte un rol pe la o piesă, însă pe sume mizere.

Situaţia în care se află acum Marian Rîlea vine în continuarea unor tragedii pe care le-a trăit în urmă cu mai mulţi ani. În 2012 şi-a pierdut mama şi fratele, care, conform spuselor sale, erau cei mai dragi oameni. Apoi, a pierdut şi pe Mica, pe care o iubea ca pe o fiică. În prezent, se judecă în instanţa cu mai mulţi medici şi cu un centru de diagnostic şi tratament oncologic din Braşov, pe care îi consideră vinovaţi de moartea fratelui său.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata