La 22 de ani, Misha a ales să fie mamă și soție. S-au căsătorit și au o fetiță superbă. AZI Connect-R a făcut un ANUNȚ care i-a lăsat fără cuvinte pe toți

Ce gest face Connect-R în fiecare dimineață pentru un puști care cerșește. Artistul a povestit despre băiatul pe care îl ajută în fiecare zi.

Connect-R, care are o fiică pe nume Maya, în vârstă de 3 ani, a fost impresionat de povestea unui băiat care este nevoit să cerșească.

Despre acesta a comentat Connect-R, care a mărturisit recent că a fost înșelat în dragoste, pe o rețea de socializare.

Ce gest face Connect-R în fiecare dimineață pentru un puști care cerșește. „Prietenul meu din colț de la Ozana”


„El e State! Prietenul meu din colț de la Ozana! În fiecare dimineață, luăm „micul dejun” împreună, împărțim un pateu cu brânză, un ștrudel cu mere, dar și câteva vorbe. El bea și un suc la cutie 🙂

State vine dintr-o familie cu mulți copii… e cumva obligat prin natura… să cerșească ! Nu-i dau niciodată bani! În schimb mâncam și vorbim despre visuri! Îi povestesc părți din viața mea și lui îi place! Mă privește în ochi și la un moment dat defocusează și își imaginează că și el poate! Că și el are o șansă!

Să aveți o zi minunată. În care cu siguranță nu o să trebuiască să cerșiți un pateu și o cutie de suc 🙂 Pace!”, a povestit Connect-R, care la un moment dat a filmat în sicriu.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata