La doar 9 ani, acesti copii au refacut dansul din „Dirty Dancing” pe scena de la America Got Talent

Dacă dansul lor nu a fost îndeajuns pentru a te face un fan, perechea a împărtășit o poveste specială care a ajuns la inimile tuturor. După ce s-au cunoscut la un curs de dans în urmă cu un an și jumătate, Artyon și Paige au ajuns cei mai buni prieteni și speră să se căsătorească într-o bună zi.
„Am început deja să ne planificăm nunta. Vrem să aibă loc în Hawaii, într-un castel sau pe malul mării, a spus Paige în fața camerei. Vreau ca inelul meu să fie cu diamant. Vreau o rochie lungă și strălucitoare. Și vreau și pantofi cu toc foarte înalt și cu diamante pe ei.”
„Așa că tocmai de aceea avem nevoie să câștigăm milionul de dolari de la America’s Got Talent”, a adăugat Paige.
După o scurtă deliberare din parte juraților, cei doi au ajuns în următoarea rundă, chiar dacă Simon, cel mai dur membru al juriului, a hotărât ca prima dată să îi refuze.
Înainte ca cei doi să danseze, aceștia spun că au ales această melodie ”The Time of My Life” pentru că exact asta li se întâmplă lor în acest moment – trăiesc cele mai frumoase momente în cadrul concursului.
Versiunea dansului prezentat de aceștia a fost bineînțeles puțin diferită față de cea din film, în special pentru că o dansau doi copii.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata