Lasati acest remediu sa actioneze 5 minute pe parul dumneavoastra, iar firele albe ar putea disparea

Părul alb prematur este intalnit atat la barbati cat si la femei, iar această problemă poate afecta stima de sine mai ales în timp ce petrecem timp cu prietenii și colegii nostri.

O mare cantitate de bani este investit în fiecare an, de către un număr mare de oameni din întreaga lume în vopselele de păr pentru a rezolva problemele părului alb.
In afara de banii cheltuiți pe vopselele de par comerciale, există, de asemenea, evident preocupările legate de sănătate, deoarece majoritatea coloranților sunt realizati folosind compuși cancerigeni.

Exista posibilitatea de colorare a parului in mod natural cu o rețetă simplă și uimitoare facuta casă.

Iată ce ai nevoie, cum trebuie preparat și utilizat
Pentru aceasta reteta naturala de colorare a părului, veți avea nevoie între 5 la 6 cartofi mijlocii. Se curata cartofii și se pune crusta într-o oală. Se adaugă aproximativ două căni de apă de la robinet și se aduce la fierbere.

Odată incalzita apam, reduce la foc mic si se lasa sa fierbe timp de aproximativ 20 de minute. Ia oala de pe aragaz și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Strecurati apă și scapati de resturile de cartofi. Puteți stoca apa de cartofi într-un borcan de sticlă cu un capac pentru o utilizare viitoare.

Pentru parfum adăugati, cateva picaturi de lavanda sau ulei esential de rozmarin. Pentru a utiliza acest colorant pentru păr natural trebuie să se spele mai întâi parul folosind un sampon si balsam. Acest lucru se face pentru a se asigura ca parul alb sa fie corect hidratat, deoarece parul alb sunt, de obicei este mai uscat decat parul normal.

În continuare masati, apa pe parul tau, Odată ce ați terminat lăsați apă păr, nu clătiți. Periați părul și ați terminat!

Această procedură ar trebui sa fie repetată zilnic dacă se poate administra în mod alternativ de 2 până la 3 ori pe săptămână și timp de 2 luni.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata