Le-a spus parintilor ca ii plac fetele, iar ei au lasat-o pe strazi. L-a scurt timp s-a umplut de bani. Cu ce se ocupa

Emily Scheck, în vârstă de 19 ani, din SUA, a fost dată afară din casa părintească, după ce i-a spus mamei sale că este lesbiană. Mai mult, tânăra a fost nevoită să-și ia cu ea și jucăriile din copilărie, pentru că cea care i-a dat viață le-a aruncat și pe acestea.

Potrivit Metro, înainte să fie dată afară din casă, Emily a primit un mesaj de la mama ei în care i se spunea să renunțe la școală și să facă terapie pentru a-și trata homosexualitatea, altfel, ea va fi dezmoștenită. Totuși, Emily a refuzat să renunțe la școală sau să-și ascundă sexualitatea, ceea ce a lăsat-o fără niciun ajutor din partea mamei: a fost dată afară din casă și nu a mai primit niciun ban.

Ulterior, ea avea să găsească în mașina ei toate amintirile pe care le avea din copilărie. Plăcuțele de înmatriculare ale vehiculului au fost și ele luate. Tatăl ei a refuzat să-i mai plătească asigurarea, după ce a aflat și el ce orientare sexuală are fiica lui. Ulterior, cei doi părinți i-au trimis o scrisoarea comună în care îi spuneau că este dezmoștenită și că nu vor să mai știe de ea vreodată.

Când a plecat de acasă, Emily avea în buzunar doar 20 de dolari. Ea a fost ajutată de un prieten, care a pornit o campanie de strângere de fonduri pe un site specializat, primind donații în valoare de 100.000 de dolari. „Reacția părinților a pus o greutate imensă pe umerii lui Emily. Din fericire, ea era deja cazată la colegiu atunci când părinții ei au aflat de orientarea ei sexuală. Cei doi au răspuns cu ură.

I-au trimis mesaje în care o blamau și au dat-o afară cu tot cu amintirile ei din copilărie”, scria în anunțul de pe site-ul de donații. Emily este nevoită acum să muncească în două locuri pentru a se întreține, însă colegii de la facultatea de atletism o sprijină pe tânără. „Mesajele pozitive pe care le-am primit au fost incredibile.

Nu m-am așteptat niciodată la o asemenea susținere”, a spus tânăra, potrivit sursei citate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata