Leana, la spovedanie: „Aloo! Buna ziua, Doamne!” Cei de la Vacanta Mare sunt GENIALI:

Odinioara plini de succes ca si grup de umoristi, cei din Vacanta Mare se afla in prezent pe drumuri diferite. In timp ce Mugur Mihaescu are afaceri profitabile si candideaza la Primaria Sectorului 5, Axinte impresariaza diversi artisti si organizeaza concerte in tara, iar Radu Pietreanu canta, alaturi de un band, la o terasa din Centrul Vechi al Bucurestilui.

Mugur Mihaescu, Radu Pietreanu si Florin Petrescu (Axinte) castigau averi in urma cu un deceniu ca membri ai trupei umoristice Vacanta Mare.

Colindau tara cu spectacole la care participau sute, chiar mii de oameni, si primeau salarii colosale pentru serialele filmate pentru Pro TV sau Kanal D. Odata cu destramarea trupei, cei trei actori si-au vazut fiecare de drumul lui in viata.

Mugur Mihaescu s-a lansat in afaceri, a cumparat spatii comerciale in centrul vechi si a deschis pub-uri profitabile. Considerand ca poate face mai mult de atat pentru bucuresteni, a decis sa candideze pentru Primaria Sectorului 5. Astfel, bazandu-se si pe popularitatea lui ca fost „Garcea” sau fosta „Leana lui Costel” din serialele Vacanta Mare, dar si pe mesaje de „mai bine” pentru bucuresteni, Mugur poate avea sanse sa fie urmatorul Marian Vanghelie al Sectorului 5.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata