Lesini de ras! Ce scrie in buletinul lui Nelson Mondialu’. Da, chiar asa il cheama in acte. Acum e un personaj si mai amuzant…

Nelson Mondialu’ este cunoscut, mai nou, datorită videoclipurilor pe care le publică el însuși pe Youtube, majoritatea fiind despre viața sa, dar cei care îi cunosc numele din buletin sunt puțini. Dezvăluirea a fost făcută chiar de Nelson, după ce a povestit că până și americanii s-au mirat că există un român cu un astfel de nume straniu în acte. În buletin, adevăratul nume al interlopului este Pop Nelson Simone.

„In buletin, ma cheama Pop Nelson Simone! Americanii au fost uimiti cand au auzit ca sunt din Romania si ma cheama Nelson. Daca bagi pe Google Nelson, primul apare Nelson Mondialu’, nu Nelson Mandela!”, a declarat bărbatul pentru Antena 1.

cu aceeași ocazie, Nelson a povestit și de ce și-a tatuat pe piept „Versace”. El susține că a și făcut pușcărie pentru acest brand: „In 1989, va dati seama in ce an am auzit eu de Versace si ma uitam la poza lui si ma gandeam ce om e asta, trebuie sa ajung in Italia si sa-l daram. Am luat doi ani in Italia pentru el! De la firma de acolo! In 2000-2001!”, a mai povestit Nelson.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata