Mama a mers cu băiețelul ei la cumpărături, dar când au ajuns la raionul cu decorațiuni pentru Crăciun, copilul abia a putut fi stăpânit. Mama a pus repede mâna pe telefon și a filmat tot! Reacția băiețelului a topit inimile a mii de oameni

Cui nu-i plac decorațiunile de Crăciun care ne fac încăperile mai frumoase? Așa că micii sau marii comercianți s-au pus pe treabă, iar rafturile magazinelor deja sunt pline ochi cu astfel de obiecte ce ne așteaptă să le luăm acasă.

La fel de încântat de aceste decorațiuni de Crăciun a fost și fiul lui Hannah Law. Într-una dintre ieșirile celor doi la cumpărături, mama împreună cu fiul ei, au trecut și pe la raftul cu obiecte de decor pentru Crăciun.

Nu a durat mult, iar bebelușul a început să reacționeze! Privirea de pe fața micuțului este neprețuită!

Cu ochii mari, întreaga lui față parcă exprimă un mare „Ooh”. Clar este unul dintre acei copii care apreciază cu adevărat magia sărbătorilor de iarnă! Și entuziasmul lui crește de la secundă la secundă!

Mămica băiețului a reușit să surprindă aceste reacții inedite, apoi a postat filmulețul pe o rețea socială.

Iată clipul care a făcut furori pe internet și nu uita să împărtășești cu prietenii tăi acest moment de fericire sinceră!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata