Mama elefant aleargă un biciclist

Indiferent de specia din care face parte, o mamă va încerca mereu să îşi protejeze familia şi să îi ofere cele mai bune condiţii de trai.

La fel a procedat şi această femelă elefant care ar fi fost capabilă să înfrunte pe toată lumea pentru a le croi membrilor familiei sale un drum sigur.

Parcul Naţional Gorumara din India este o rezervaţie minunată în care vieţuiesc nenumărate specii de animale, printre care şi uriaşii elefanţi, dovada fiind prezentă chiar în aceste imagini.
Un turist a avut şansa să surprindă câteva cadre cu o mamă-elefant care părea să fie destul de supărată pe cei care circulau pe un drum de acces. Şi pentru aceşti şoferi sau chiar biciclişti pare să fie o mare surpriză faptul că au dat nas în nas cu acest colos.

În momentul în care femela elefant ajunge în dreptul şoselei, ea începe să fugărească un biciclist care tocmai trecea pe acolo şi de asemenea reuşeşte să bage spaima în şoferii care tranzitau acea porţiune de drum. Motivul său însă nu era deloc unul de neglijat, iar acest lucru avea să fie descoperit de toată lumea câteva clipe mai târziu!
După ce a reuşit să elibereze drumul, făcându-i pe conducătorii autoturismelor să se oprească la o distanţă considerabilă, mama-elefant s-a îndreptat către desişul de la marginea şoselei şi cu un îndemn din trompă se pare că tocmai face semn cuiva să o urmeze.

Într-adevăr aşa şi era, întrucât deodată şi-au făcut apariţia încă patru elefanţi, dintre care trei chiar micuţi. Cu toţii au traversat în siguranţă şoseaua şi şi-au văzut de drum! Nimic însă nu ar fi fost posibil fără agilitatea şi fermitatea acestei femele dispusă să facă orice pentru a-şi proteja familia!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata