Mama însărcinată a luat o cameră video la prima ei ecografie, dar când medicul a văzut ce are în ea i-a spus dintr-o suflare: ,,Stinge-o imediat. Nu vrei să ai amintire cu așa ceva!” Ce avea femeia în ea:

Când Jessica Capitani a mers să își facă prima ecografie, în 2005, dădea pe dinafară de entuziasm. La fel ca mulți alți părinți, ea era curioasă referitor la micuțul care creștea în ea: ,,Credeam că ecografia din acea zi era pentru a vedea care va fi genul copilului. Am fost atât de naivă. Nu m-am gândit că ecografiile se folosesc pentru multe alte lucruri”, a spus Jessica.

Jessica a pozat fericită cu ecografia, pentru a-i arăta și soțului său, Frank. Și totul a fost filmat pe cameră cu format VHS. Jessica povestește: ,,Când am văzut anatomia bebelușului pe ecran, de-abia așteptam să dau vestea că e băiat întregii familii”, dar bucuria ei a durat foarte puțin. La scurt timp după ce genul copilului a fost arătat, medicul a arătat spre ecran și i-a zis să stingă camera: ,,Probabil nu vei dori să filmezi așa ceva”.

Motivul? Se pare că femeia avea multe complicații. În timp ce unele nu-i amenințau viața, altele erau serioase. Doctorii au explicat că, printre altele, copilul lor urma să se nască cu Sindromul Down, cu probleme de inimă și va avea capul mărit (hidrocefal).

Nimeni nu știa dacă mama și fiul vor supraviețui nașterii. Dar, în ciuda tuturor pronosticurilor, Jessica a ales să nu avorteze. Sarcina a decurs bine, iar familia nu a renunțat niciodată la un miracol în ceea ce-l privea pe băiețel, nicio secundă.

Caden s-a născut în 2005. Nimeni nu credea că el va putea, într-o zi, să aibă o viață relativ normală, dar acum el este o rază de soare care aduce bucurie oriunde merge.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata