Mara BANICA, o noua victima a Magdalenei Serban?! Amenintarile primite de jurnalista:

Pare ireal, dar este cât se poate de adevărat! Magdalena Şerban, femeia care şoca opinia publică după ce a omorât o tânără pe care a împins-o pe şinele de la metrou, se pare că îi trimite mesaje de ameninţare cu moartea jurnalistei Mara Bănică! Dar cum este posibil ca femeia, aflată în arest, să deţină un telefon mobil de pe care poate să trimită mesaje?

Mara Bănică s-a speriat teribil după ce a fost amenințată cu moartea de o persoană care s-a autointitulat Magdalena Șerban, cunoscută drept “criminala de la metrou”. Jurnalista nu a stat cu mâinile în sân și a depus, vineri, o plângere penală la Poliția Capitalei, prin care a solicitat identificarea celei care i-a trimis un mesaj înfiorător.

“Ești moartă!”, este mesajul pe care persoana care s-a scuns în spatele contului de Facebook Magdalena Șerban i l-a trimis Marei Bănică.

Nu este pentru prima oară când jurnalista primește astfel de mesaje. În urmă cu aproximativ doi ani, o peroasă a creat un cont fals cu numele Marei Bănică și a organizat, în numele ei, o strângere de fonduri, spunând că ea ar suferi de o boală necruțătoare.

„Atunci am primit zeci de mesaje din partea prietenilor îngrijoraţi. Le-am explicat că era vorba despre o farsă macabră. Am depus şi atunci plângere şi a fost identificat autorul. Era un deţinut încarcerat într-un penitenciar din nordul ţării. Într-un timp record, reuşise să strângă aproximativ 17.000 de lei, folosindu-se de numele meu şi de contul acela fals. Sper ca şi de această dată să fie identificată persoana, fiindcă nu este normal ca orice individ care se ascunde în spatele unui cont fals să ameninţe alte persoane„, a declarat pentru spynews.ro Mara Bănică.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata