Marcela Fota își dorește să iubească din nou după pierderea soțului? Ce spune cântăreața despre o nouă relație: „Aș fi

Marcela Fota își dorește să iubească din nou după pierderea soțului? Ce spune cântăreața despre o nouă relație: „Aș fi
By Alexandra On feb. 15, 2022 Last updated feb. 15, 2022

Marcela Fota a trecut prin clipe de coșmar în momentul în care soțul ei a încetta din viață, chiar când aveau numeroase planuri de viitor. Ei bine însă, cum viața merge înainte, întrbarea care stă pe buzele tuturor este dacă cântăreața își dorește o nouă relație, ba chiar o căsnicie!

Marcela Fota este cu adevărat o femeie foarte frumoasă, care atrage privirile tuturor, însă de când a murit soțul ei, cântăreața nu a vrut să audă de niciun bărbat, el fiind singurul pentru care ar fi făcut orice.

S-au iubit cu foc, iar din rodul iubirii lor a rezultat băiețelul, care astăzi îi aduce zâmbetul pe bzue Marcelei Fota, deși viața ei s-a schimbat radical în momentul în care partenerul ei de viață a mur1t. Ei bine, artista este conștientă că trebuie să lupte pentru fiul ei și să fie mereu fericirtă, astfel că nu sunt puțini cei care se întreabă când o vor vedea lângă un alt bărbat.

În direct la Antena Stars, Marcela Fota a vrut să elimine toate zvonurile cum că ar fi implicată într-o nouă relație amoroasă, astfel că a declarat pe înțelesul tuturor că nu există nimeni în viața ei în prezent.

Ce spune cântăreața despre o nouă relație

Ei bine, însă, deși a declarat că nu se află într-o relație, Marcela Fota nu s-a ascuns de nimeni, mai ales de cei care o urmăresc și a divulgat că într-adevăr este căutată și curtată de numeroși bărbați, însă acest lucru nu se traduce ca și cum ar avea o relație amoroasă.

Ba mai mult decât atât, deși toată lumea din jurul ei o încurajează să facă acest pas, Marcela Fota a mărturisit că nu se pune problema de acest pas în viitorul apropiat, singura ei grijă de acum fiind doar fericirea fiului ei, care vine la pachet cu zâmbetul ei.

„Asa cum l-am pierdut eu pe sotul meu, nu vad o relatie in viitorul apropiat. As fi nebună să spun că nu sunt abordată și că nu primesc mesaje, insă pentru mine nu contează asta în aceste momente. Eu am o responsabilitate foarte mare, și anume David, fiul meu, pentru care aș face orice.”, a declarat Marcela Fota.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata