Marile enigme legate de spațiul românesc cunoscute de cercetători de renume din străinătate

Există mai multe descoperiri, pentru care oamenii de știință mai au încă nelămuriri și fac cercetări inclusiv în străinătate. De ce nu se vorbeste despre aceste enigme asa cum s-ar cuveni? Aici este o cu totul alta problema. Asadar, cine va dori sa creadă va crede, cine nu, poate sa ia in seama doar cu titlu informativ aspecte referitoare la unele dintre aceste „minuni”.

Cel mai vechi schelet de humanoid cunoscut în prezent găsit în Vâlcea, supranumit „pescarul de la lacul Getic”(datat la 1 milion de ani). O civilizație foarte veche (cu 1000 de ani mai veche decât cea sumeriana, localizată la Cucuteni.

Tăblițele cu scrierea de la Tărtăria, cu 1000 de ani mai vechi decât cele sumeriene. Tăblițele din Munții Neamțului, de aceeași vârstă cu cele de la Tărtăria.

Descoperirea din Masivul Șureanu, din 1990 – ( un munte ticsit cu filoane de aur pur, de un metru lungime (se spune că dacii cunoșteau taina spirituală a aurului, care este de fapt o lumină condensată).
O descoperire din Masivul Bucegi pe 11 august 2003 când americanii și românii pătrund sub masivul Bucegi și descoperă o așa-zisă sală a proiecțiilor cu holograme care au arătat istoria adevărată a Terrei, și de asemenea descoperă „amfora cu aur monoatomic”, care duce la o mare longevitate (o persoană poate trăi mii de ani în același corp fizic, dacă ar consuma așa ceva in anumite perioade de timp).

Cel mai vechi cuptor de pe planetă, folosit pentru topit metale, găsit la Câmpeni; ( 6000 de ani î.Hr). BBC relatează că s-ar afla niște artefacte fabuloase sub amplasamentul cetății Sarmizegetusa (arhiva atlanților!?).

Artefactul de sub Masivul Ceahlău, similar celui din Bucegi. Pădurea Baciu, de lângă Cluj-Napoca, „paranormală”.

Iată și părerile unor specialiști:
„Civilizația s-a născut acolo unde trăiește astăzi poporul român… răspândindu-se apoi atât spre Răsărit, cat si spre Apus(…) acum 13-15 mii de ani!” – William Schiller, arheolog american.
„Carpații se află într-o regiune a lumii unde este situat centrul european al celei mai vechi culturi cunoscute la ora actuala.” – dr. Daniel Ruzo, arheolog peruan.

Cercetarile legate de aceste descoperiri continua atat in tara cat si in strainatate.

Sursa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata