Marina Creţu a rupt tăcerea şi a vorbit despre relaţia pe care a avut-o cu Carlo Ancelotti

Marina Creţu a fost timp de 7 ani iubita lui Carlo Ancelotti, noul antrenor al celor de la Real Madrid. Românca a rupt tăcerea şi a dat detalii despre motivele care au dus la ruptura dintre ei.

Marina Creţu a respins acuzaţiile conform cărora Carlo Ancelotti ar fi divorţat de soţie din cauza ei. Mai mult, femeia a spus că actualul antrenor al celor de la Real Madrid era deja separat de soţie.

„Lucram pentru Modena Football la acel moment, a jucat dacă îmi amintesc la AS Milano, după care a stat puțin am vorbit, a fost invitat de Leo Turinni în emisiune, ne-am schimbat numerele de telefon, am vorbit câteva luni la telefon, eu nu-l știam, eu știam că e căsătorit, mi-a povestit situația și după am început o relație.

Am locuit împreună în Milano, am locuit în Londra, am fost împreună în vacanțe, l-am adus în România”, a spus Marina Crețu la Antena Stars.
Marina Creţu a fost timp de 7 ani iubita lui Carlo Ancelotti: „Au fost 7 ani curaţi de relaţie”

Cei doi au avut 7 ani de relaţie. Femeia a dezvăluit şi motivele pentru care cei doi s-au despărţit.

„Între mine și Carlo au fost 7 ani de relație curați și el a precizat de nenumărate ori, și el a fost întrebat și a declarat. Nu am absolut nicio legătură de divorțul și separarea lor, la momentul în care l-am cunoscut pe Carlo era separat.

Eu am terminat această relație pentru că eu îmi doream copii, el nu voia, el spunea că nu era pregătit, mi-a zis să aștept și efectiv eu nu am mai putut să mai aștept. I-am zis că dacă mă iubește să mă lase și asta am făcut”, a mai declarat ea, potrivit as.ro.

Relaţia celor doi a fost una cu năbădăi, cu multe separări şi împăcări, iar în 2010 s-a vorbit chiar de o căsătorie. Până la urmă, Carlo şi Marina s-au despărţit definitiv la finele anului 2011.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata