Matei, fiul lui Răzvan Lucescu, a revenit în România pentru a da lovitura cu o afacere inedită. Cum și-a făcut apariția alături de soția lui:

În timp ce mulți tineri care studiază în străinătate își caută joburi mai bine plătite peste hotare, Matei Lucescu, nepotul antrenorului Mircea Lucescu, și-a dorit musai să revină în România pentru a porni aici o afacere. Nu doar că a rebranduit o marcă autentic românească, dar speră să că le va face cunoștință și tinerilor cu berea Grivița.

„Eu am studiat în Olanda, împreună cu soția mea, ne-am întors știind că vrem să ne facem o viață aici, n-am avut niciodată ideea să rămânem în străinătate să lucrăm, fiindcă aici este familia noastră, România e casa noastră”, ne-a spus Matei, completând că ideea i-a venit dintr-o întâmplare.

Am fost la un festival cu bere craft, la momentul respectiv era un concept nou, cu bere artizanală, cu muzică, și am preluat această idee, ne-am îndrăgostit de ea și am vrut să facem și noi o bere pe gustul nostru. La început ne gândeam că o să producem într-o hală mică, cu puțină bere, poate doar pentru noi și câțiva prieteni, dar a crescut și acum este o fabrică cu un bar transparent, unde oamenii pot să vină și să vadă exact cum se produce berea, ceea ce punem în bere și să o vadă cum vine de pe linia de îmbuteliere, exact pe masă”.

Dat fiind faptul că familia Lucescu deținea deja o parte din fosta fabrică Grivița, totul a venit de la sine. „Este o conjunctură. Locul ne aparține nouă. Aici a fost ajutorul pe care el l-a primit de la noi. Pe de altă parte tot ceea ce este aici, este mâna lui. El a pornit proiectul, l-a gândit, noi nu avem nici o altă legătură. Suntem ca părinți, bunici, liniștiți, deoarece copilul nostru este pe un drum corect”, ne-a mărturisit și Răzvan Lucescu, completat de fiul său, care ne-a asigurat că acum brandul „Bere Grivița” va rămâne în continuare în România. „A fost un proces destul de lung. A durat cam un an. Am înregistrat marca «Grivița», «Fabrica Grivița» și «Bere Grivița» la OSIM. Din fericire am primit marcă înregistrată pentru toate trei”.

sursa: libertatea.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata