Mătuşa le-a dăruit un cadou de nuntă şi i-a atenţionat să nu-l deschidă. 9 ani mai târziu soţii decid să spulbere misterul

Este o practică obişnuită să oferi cadouri unui cuplu care urmează să se căsătorească. Să dăruiţi un

lucru despre care credeţi că îi va ajuta în noua viaţă nu este deloc ieşit din comun, chiar dacă este ceva simbolic, dar care ar putea valora mai mult decât orice comoară.

Mulţi îşi amintesc de ziua nunţii şi poate de faptul că nu toate cadourile primite au fost desfăcute imediat. De aceea povestea lui Kathy şi a lui Brandon Gunn are ceva în comun cu acest lucru. Kathy şi Brandon erau căsătoriţi de 9 ani şi cu toate acestea încă mai aveau de deschis un ultim cadou de la nuntă.

Cadoul a venit sub forma unei cutii albe care a stat depozitată pe un raft din dulapul lor. Mătuşa Alison le-a dat instrucţiuni precise, menţionând pe un plic ataşat cadoului: „Nu îl deschideţi până la prima ceartă”…

Când mătuşa Alison a oferit cadoul tinerilor căsătoriţi, aceştia au fost de acord să îi respecte dorinţa şi că se vor abţine să îl deschidă.

Este lesne de înţeles că cei doi au avut mici certuri şi supărări ocazionale de-a lungul anilor, aşa cum se întâmplă în orice cuplu, dar au refuzat în mod repetat să deschidă cadoul dintr-un alt motiv decât cel specificat de mătuşă.

Într-o postare publicată de către Kathy, ea a explicat motivul păstrării cadoului sigilat: „Evident, au

existat o mulţime de neînţelegeri, discuţii şi uşi trântite în cei 9 ani. Au existat chiar şi câteva cazuri în care amândoi am considerat să renunţăm… dar tot nu am deschis cutia.”

„Cred, sincer, că amândoi am evitat să o deschidem, pentru că ar fi simbolizat eşecul nostru. Pentru noi, ar fi însemnat că nu aveam ce trebuie pentru a face căsnicia să funcţioneze – şi amândoi suntem

prea ambiţioşi şi hotărâţi pentru asta. Deci, ne-a forţat să reevaluăm situaţiile. Chiar era momentul

să deschidem cutia? Dacă aceasta nu este era cea mai gravă ceartă? Ce s-ar întâmpla dacă ne vom certa mai rău şi noi deschideam deja cutia? După cum ar spune unchiul meu Bill: ‘Nimic nu este atât de rău, încât să nu devină şi mai rău.’”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata