Medicii au facut anuntul: ce se intampla in corpul tau daca tii telefonul in pat sau langa pat noaptea, in timpul somnului

Cati dintre voi dorm seara de seara cu telefonul mobil in pat sau in apropierea patului? Daca aveti acest obicei, aflati ca sunteti expusi unui pericol foarte mare!

Potrivit unui studiu realizat de o echipa de cercetatori din Scotia, cei care dorm cu telefonul in pat sunt mai nervosi, se odihnesc mai putin si, pe termen lung, pot avea probleme de concentrare si de memorie.

Concluziile studiului au fost confirmate si de o echipa de medici care a descoperit, in urma mai multor radiografii, ca cei care au acest obicei au creierul afectat de undele emise si receptionate de telefonul mobil.
Cercetatorii recomanda ca, pe timpul noptii, sa tinem aceste dispozitive la cel putin un metru distanta fata de corp. Este de asemenea de preferat sa nu pastram telefonul pe noptiera de langa pat.

Facand acest lucru crestem nivelul de anxietate fara sa ne dam seama.

Citeste si: De aici iti poti lua gratis oricand o masina de lux! Trebuie doar sa ajungi aici

Arabii din Emiratele Arabe Unite au o problema serioasa si unica in lume. Cine ar fi crezut ca asa ceva este posibil?

Strazile sunt pline de masini de lux abandonate de proprietari! Motivul este cat se poate de simplu. In Emiratele Arabe Unite sunt legi stricte in privinta datoriilor

Daca nu poti sa platesti ratele sau amenzile indiferent de motiv, ajungi in fata autoritatilor si risti chiar inchisoarea. Nu exista termenul de faliment in Emirate! Asa ca cei cu probleme financiare prefera sa renunte la tot si sa dispara inainte sa ajunga in fata judecatii extrem de dure.

Problema cu masinile abandonate, desi pare absurda in alte locuri de pe planeta, este una extrem de serioasa in Dubai. Sunt mii de plangeri din partea localnicilor care s-au saturat de locuri de parcare ocupate de masini luni bune pana cand acestea sunt ridicate.

Masinile abandonate sunt recunoscute imediat. Sunt pline de praf, au anumite parti lipsa si de multe ori au mesaje considerate “neploliticoase” de comunitatea araba pe ele.
In 2011, apogeul masinilor abandonate a fost atins de un Ferrari Enzo in valoare de 1 milion de euro. Acesta a fost inchiriat de un cetatean britanic timp de mai multe luni in care a acumulat sute de amenzi. Acesta nu si-a permis sa le plateasca si a decis ca e timpul sa se faca nevazut.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata