”Mi-a plăcut gustul instantaneu”: Femeia asta își pune insecte în mâncare și spune că și tu ar trebui să faci asta… E cumplit de ce o face

Kremena Despinova, 28 de ani, din Sofia, Bulgaria, spune că nu ar trebui să ne fie scârbă de ideea de a mânca gândaci deloc. Din contră, tânăra spune că ar trebui să-i adăugăm alimentației noastre zilnice.

Kremena a experimentat gătitul cu insecte de un an și jumătate după ce a descoperit că sunt o sursă bună de proteine.

”Căutam cea mai bună sursă de proteine și care să nu conțină nimic artificial precum hormoni, antibiotice sau pesticide și care să conțină toți aminoacizii esențiali”, a spus aceasta.

”Toamna trecută căutam rețete pe Internet și am găsit o companie din SUA care face batoane proteice din făină de greiere. După ce am văzut asta, am dat comandă de insecte uscate care reprezenta greieri, lăcuste și viermi de bivoli. Îmi amintesc foarte clar momentul când țineam între degete un greiere și eram pe cale să-l bag în gură și puteam simți acel sentiment de curiozitate și exaltare înainte de a experimenta textura lui și gustul. A fost incredibil. Sincer, am iubit gustul instantaneu.”

Iar acum, Kremena își umple stomacul cu o varietate de rețete pe care le combină cu gândaci, greieri, viermi.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata