Mihai Bendeac si Delia aluzie la adresa Andrei, dupa episodul cu cazatura. Ce au putut spune despre sotia lui Maruta:

Agitaţia este cuvântul care o descrie cel mai bine pe Delia. Jurata de la X Factor a tras o adevărată sperietură în culisele X-Factor. O glumă era să se termine urât pentru aristă, care s-a trezit la podea în doar câteva secunde.

Momente neprevăzute și situații pline de emoții în culisele X Factor, în cea de-a patra ediție a show-ului, difuzată diseară de a la ora 20.00, la Antena 1. Joaca dintre Delia și Mihai Bendeac va căpăta o întorsură destul de dramatică, după ce jurata X Factor este accidentată în culise. Hârjoneala dintre cei doi și joaca lor se transformă, într-o clipă de neatenție, într-un accident foarte dureros.

”Am reluat joaca noastră de copii de cinci ani de la iUmor, am continuat și aici, cu judo și alte nebunii. Și nu știu ce am vrut eu să fac, am sărit în cârca lui și m-a scăpat. M-a scăpat!”, a povestit Delia, care a căzut cu capul de podea și a avut nevoie de asistența medicilor de pe Ambulanță.

La auzul celor întâmplate, Horia Brenciu a mărturisit că astfel de jocuri a încercat și el cu Delia, la Sala Palatului.

”Noi am mai încercat asta la Sala Palatului. După ce alergi și te arunci, forța ta este mai mare pentru că intervine și inerția. Ții un picior în față, unul în spate. Dar Bendeac nu știe toate astea. De-asta ar trebui să rămânem la săritura pe mine”,a declarat Horia Brenciu, care îngrijorat a verificat imediat starea de sănătate a Deliei.

Continuand cu ironiile, Mihai Bendeac i-a reprosat Deliei ca nu este o diva, aducand-o in discutie pe Andra: “Ar sari Andra in spate la Calinescu? N-ar sari. Suntem vai de … noastra”

Despre „asa zisa” rivalitate dintre Andra si Delia

De mici pe scenă, Delia şi Andra şi-au împărţit parcă în mod egal gloria şi fanii, iar acum sunt umăr la umăr în showbiz. Considerate de mulţi rivale, solistele se vor duela curând pe acelaşi teritoriu: Sala Palatului. În februarie, Andra va avea 3 show-uri, iar Delia va susţine două concerte, în martie.

În 2016, fetele s-au mai duelat şi în hituri, căci radiourile au difuzat excesiv atât piesele Deliei, “Ce are ea”, “Cine m-a făcut om mare”, “1234 (Unde dragoste nu e)”, dar şi melodiile Andrei, “Iubirea schimbă tot”, “Without you”, cu David Bisbal, sau “Floare de nu mă uita”. Şi, în timp ce Delia a bătut un record important în 2016, fiind artistul român cu cele mai scumpe bilete vândute la un concert, 490 şi 690 lei, (n.r. 5 decembrie, Teatrul Naţional), Andra a învins-o la capitolul afişări pe YouTube. Conform topului recent prezentat de Google, cu cele mai populare căutări pe YouTube în 2016, Andra a bifat peste 115 milioane de vizualizări cu “Without you”, iar Delia, doar 26 de milioane cu “Ce are ea”. Mai mult, Delia şi Andra sunt rivale şi pe micul ecran: prima e jurat în show-urile “iUmor” şi “X-Factor”, de la Antena 1, iar cea de-a doua dă verdicte la “Românii au talent” şi “Vocea României junior”, de la PRO TV.

S-au măritat amândouă la Târgu Jiu

Delia a debutat în 1999, în trupa N&D, iar Andra, în 2001, la doar 14 ani. De atunci, cele două au trecut prin transformări uluitoare de stil, dar s-au menţinut pe val. Ce mai au ele în comun? Au bărbaţi olteni! Atât soţul Deliei, Răzvan Munteanu, cât şi soţul Andrei, Cătălin Măruţă, sunt originari din Târgu Jiu. Mai mult, fetele chiar s-au căsătorit în oraşul lui Brâncuşi. În august 2012 Delia a făcut cununia civilă la Poarta Sărutului, iar Andra a făcut nuntă în august 2008.

sursa

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata